• Facke
    6.3k

prvi glas da su zabranjeni transferi?!
  • Neki tip
    21.3k
    prvi glas da su zabranjeni transferi?!Facke

Čovjek iznad tebe ti veli da je dozvoljeno, ali ti se odlučio čudit nepostojećoj zabrani i kvit. :chin: :lol:
  • Facke
    6.3k

bil sam jos editeral , pa sam valda zate ispod njega.
    Znam ja da nema zabrane. Mene vise cudi da opce neste misli da ima zabrane.
  • Neki tip
    21.3k
    prvi glas da su zabranjeni transferi?!Facke

To si uređivao? Jebate, Facke, bojim se pomislit kaj je pisalo dok nisi editiral. :grin:
  • Nogo
    8.5k
    Rukavina je sklon ozljedama i stalno kada bi mogao igrati, on opet se ozlijedi ili bude bolestan.
    Ja jesam za to da se guraju i naši klinci ali opet trebaju i par kapitalaca starijih da se nađe neka ravnoteža.

Najteže će biti Jakiru (ako ostane) i sportskom direktoru (ako ga budemo imali) provjetriti pol svlačionice. Em neki tipa Drma imaju jak ugovor, em neke neće nitko a ne možeš ih samo pokloniti Rijeci, Slavenu, u Sloveniju.

Problem našeg Dinama je što i neki lošiji igrači imaju ugovor ovdje gdje ga nikada više u nijednom klubu neće dobiti.
    Treba dobro napraviti tu selekciju.

Po meni Drmić, Emreli, Jurić i Menalo transferi.
    Marin, Sučić, B.Šutalo, Rukavina i Nevistić posudbe.
    Bogdanu i Sosi raskinuti posudbu i vratiti ih u matične klubove.

Dovesti golmana, lijevog beka, stopera, krilo i napadača.

Ademi, Ljubo, Miške, Bulat i Halilović mogu izgurati vezu do kraja sezone. Tu ulazi onda i Kačavenda kada se oporavi.

Konačno :
    Golman : Novi + Zagorac
    Lijevi bek : pojačanje + Perković po potrebi
    Obrana : novi stoper + Perković, Bernauer, Perić i Theo
    Desni bek : Rista i Moha
    Veza : Ademi, Ljubo, Miške, Bulat i Halil + Kačavenda
    Krila : pojačanje, Špikić, Kaneko i Vidović po potrebi + Stojković kada se oporavi
    Iza napadača : Baturina i Vidović
    Napad : Petko, novi napadač, Kulen i Brodić

Mislim da u konačnici ako se pogodi s pojačanjima, uigranosti, bez većih ozljeda mi sigurno s 5-10 bodova prednosti uzimamo titulu.
  • Mihaljević
    13.3k
    MohaNogo

KulenNogo

:lol:
  • Ban
    698
    Ja mislim da treba povući Košćevića u ekipu i u posjedu igrati sa 2 napadača. Ne znam ima li kakva specijalizirana tema za strateška i taktička naklapanja? Mislim da Brodić i Vidović mogu biti adekvatne alternative u takvom sustavu.
  • OsamŠest
    5.8k

Dobra opcija ak je u paru sa Brunom, al puno ovisi tko je tad na stoperu jer gubiš veznog. Ako bi to bio Theo, mislim da ne bi bilo uspješno u mjeri u kojoj može bit..
  • Majki2111
    4.1k
    Ima taktički kutak.
  • wolfgang14
    2.6k
    Jel se zna kada počinje zimski prijelazni rok?
  • Ban
    698

Bum potražil.
  • Ban
    698

Ideja je da se i dalje igra 4-2-3-1, ali da se pretvara u 3-2-3-2 u fazi napada. Košćević se sa krila pridružuje Petku, a jedan bek i drugo krilo drže širinu. Možda poslikam malo opširnije kad uhvatim vremena na taktičkom kutku.
  • OsamŠest
    5.8k

Znam o čemu pričaš. Na prvu sam mislio da pucaš na klasičnih 442 sa pretvaranjem u 4231 spuštanjem Petkovića/Vidovića kojima to nije strano.

Ako pričamo samo o fazi napada, ideja ne zvuči loše, al opet kažem, sama izgradnja napada (build up) mora bit perfektna.

Brojčana superiornost na vlastitoj polovici bi uglavnom postojala, al u slučaju dobrog visokog pressinga, pass opet mora ić kroz linije (dosta riskantno za većinu naših trenutnih stopera, iako neki znaju igrat, al očajna forma ih sprječava).

Ipak mislim da je to "pre moderno" za nas i naše trenere..
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.