• jedan u nizu
    8.9k
    Mozda sam nesto propustio kod ovih kripto kurca palca, ali ne trebas li dat stvarni novac u zamjenu za kripto?Efes Pilsen

ne nuzno. Mozes i mine-at.
    Tehnicki, za to ti treba novac jer trebas imat dobar Pc i struju placat, ali nije direktno zamjena novac za kripto.
  • Efes Pilsen
    8.6k
    to sam i napisao malo dalje. Samo sta majnas? :lol: koja je konkretna vrijednost iza toga? Kao sto rekoh, treba ti PC, treba ti struja.. I to bi placao onim sto si izrudario? :lol: Ponzi..
  • Captain America
    17.9k
    to sam i napisao malo dalje. Samo sta majnas? :lol: koja je konkretna vrijednost iza toga? Kao sto rekoh, treba ti PC, treba ti struja.. I to bi placao onim sto si izrudario? :lol: Ponzi..Efes Pilsen

To je "stara" Proof of Work tehnologija koja je trebala minere čije su grafičke kartice trošile struju za rješavanje kriptografskih zagonetki, potvrdu transakcija i dodavanje novih blokova na blockchainu. Ethereum se prije godinu dana prebacio na "novu" Proof of Stake tehnologiju. Ti stakeaš određenu količinu tokena i onda se oni koriste za validaciju transakcija i zarađuješ preko transakcijskih naknada. Ta nova tehnologija je zelena i sigurnija od vanjskih napada.
  • jedan u nizu
    8.9k

pa sada je tesko to izmajnat jer je valjda odredeni broj samo njih ostao za izmajnat. Na pocetku kada nije bilo mainstream se vrlo lako dolazilo do toga. Sada ti treba ne znam koliko PCijeva i vremena da dobijes 1 btc, a ljudi su na pocetku imali na tisuce njih, sigurno nisu to majnali 200 godina.
    Ko je ulovio priliku ulovio je, kasnije je cista trgovina, ponuda i potraznja, jos jedna stvar za trejdanje i obogacivanje ljudi koji to trejdaju kao posao.
    koja je konkretna vrijednost iza toga?Efes Pilsen

koja je konkrentna vrijednost neke brojke koja meni pise na m-bankingu? to je samo broj, samo elektronicki zapis, nule i jedinice na nekom serveru.
    Ali vrijednost je da kad ja dodem sa tim brojem u banku, oni to meni moraju dati. Ista stvar sa btc, elektronicki zapis, ali vrijedi nesto. Ili ces ga prodati za konvencionalan novac (papir), ili ces te bitove/bajtove u obliku nula i jedinica prebaciti na drugi server i tako kupiti nesto trece
  • Muka
    357

Vezano za ove maliciozne i neistinite naslove bez ikakvoga pokrića, nemam pravnoga iskustva ali me zanima ako se pokrene kolektivna građanska tužba protiv medija koliko bi imali šanse za dobiti tu tužbu i koliko bi mogla biti utemeljena? Kolike su maksimalne kazne za klevetu i iznošenje laži i dokazivanje nanesene štete na život ljudi nakon ovakvih lažnih tekstova? Mislim kakav bi bio odjek u budućnosti ako bi se umjesto novčanih kazni tražio zatvor za odgovorne osobe(urednik i novinar potpisnik)?
  • Matus
    129
    Koliko sam upoznat, a nisam baš, mislim da se i u uređenijim državama ne bi ništa dogodilo.
  • serbus
    4.3k
    Izgleda da se Bamožić dobio nakon dva dana pa je samo na 0,21 promila. Čim to nisu objavili odmah "zna se" da su mutili oko toga.
  • NitkoBitan
    18.7k
    Koliko im je trebalo da izmjere razinu alkohola u krvi? Dan, dva? Iz osobnog iskustva ( :sweat: ) mogu rec da su nalazi bili gotovi isto jutro. A tu se prica o ministru u kog su uprte oci javnosti.

Ja se ni dan danas ne sjecam te noci tak da je ministar jos i dobar :lol: :lol:
  • serbus
    4.3k

Jebiga izmjerili su oni samo nije bilo dobro pokazalo pa bolje pričekati dva dana.
  • Droljo
    8.7k
    Dobro jutro svima koji slave!
  • Gražvydas Mikulėnas
    12.7k
    Svima osim grčkom pravosuđu
  • masacusec
    3.8k
    Ah tako je kako je, ali je tako!
  • Navijač Dinama
    8.5k
    Tijekom obilježavanja obljetnice Dana pada Grada Vukovara moći će se kupiti i brojni suveniri Udruge Bad Blue Boys Vukovar.

Za ovogodišnju obljetnicu pripremili smo prigodnu majicu i hoodicu po cijeni od 20, odnosno 40 eura. Sav prihod od prodaje svih suvenira ići će za pomoć našoj zatvorenoj braći u Grčkoj.

Pozivamo još jednom sve Bad Blue Boyse, Dinamovce i Hrvate da nam se 18. studenog pridruže u velikom šatoru na Trgu Slavija (100 metara prije Vodotornja)

... iz majčinog krika sloboda se rađa....

BBB VUKOVAR

FB-IMG-1699952070143.jpg
  • Livi
    60
    Još gore kad vidiš da je isti autor teksta, znači osoba koja je svjesno išla iz takve krajnosti da optuži nekoga za ubojstvo do toga da sad kao iznosi neke druge informacije. Kako te kvazi osobe ne umru od sramote nije mi jasno.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.