Znam da će to zvučati suludo, al radije bi da izgubimo 3-0 nego da odigramo 0-0 i da sve se nastavi… — IceMan
apravo, jedino sto ce mi biti drago ako slucajno Jakir popije otkaz je da nam daju slicnog ili jos trenera koji ce nastaviti niz. Onda cu rado citati kako netko jedva ceka da izgubimo 3:0 od Gorice i sl. Treba mijenjati trenere svaki mjesec, to obecava. — BornaPŽ1986
Zapravo, jedino sto ce mi biti drago ako slucajno Jakir popije otkaz je da nam daju slicnog ili jos trenera koji ce nastaviti niz. Onda cu rado citati kako netko jedva ceka da izgubimo 3:0 od Gorice i sl. Treba mijenjati trenere svaki mjesec, to obecava. — BornaPŽ1986
Vidiš, a meni nije jasno odkad je to on sveta krava postao u tom Dinamu da se njega nesmije dirati?
U povijesti ne postoji trener Dinama s gorim score-om od njega, igramo zapravo i još lošije nego kad je došao. — IceMan
vidis, meni ce biti izuzetno drago kada Jakir dobije otkaz, i dode netko drugi a dinamovi igraci pocnu igrati lijep nogomet koji rezultira pobjedama. — jedan u nizu
Vidiš i ta izjava se da isčitat, di je onda veći problem “ navijača” tebe ili mene? — IceMan
On je vratio kulenovica — cibona
on je vratio ljubicica na LB — cibona
on je potjerao mihu — cibona
on je stopirao menalov odlazak iz dinama — cibona
on je zatrazio dolazak sose i halilovica — cibona
Oprosti kaj mislim da mi je važnije od današnjeg eventualnog boda neka promjena — IceMan
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.