realno gledano 2:2 s ovakvom Rijekom na Rujevici je uspjeh.
Da ne zaostajemo 9 bodova bili bi skroz zadovoljni s ovim, a ovako očekujemo pobjediti momčad s najboljom igrom u ligi dok smo mi ovakvi kakvi jesmo. — Kepec
Ja osobno jučer ne bi vadio Kulenovića (ukoliko pričaš o tome da je njega trebao zamijenit Emrelijem). — OsamŠest
Ma ljudi mi imamo samo -3 od hajduka. Možda to glupo zvuči , ali oni nama dolaze 15.12... Razbit ćemo ih , Petko se vraća, oni su smeće od ekipe , smeće. Imaju Istru u gostima , Goricu doma, Loksu u gostima , pa onda dolaze na Makismir. Možda glupo zvuči ja sam uvjeren da mi na zimu idemo sa 0/+2 (Ako računamo da ćemo dobit zaostale , a hoćemo!)... Nama sada ide lagan raspored. Opće nisam optimista i vjerujem u dobar prijelazni.
1mo — Slavonski interpunkcijski znak
jel ti vjeruješ u to kaj pišeš — Mali Zeus
A vidit ćemo sve , zanima me ko će biti u pravu. — Slavonski interpunkcijski znak
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.