• Mlađi referent
    12.8k
    Je li to Jakir za svoje napadače izjavio da mu nije jasno zašto nisu ispunjavali svoje zadatke?
  • Blue Austrian
    337
    Igrali po 256. put ocajnu igru, a igracima sudac kriv...
    Ne znam sta bi vise rekao.
  • Orc123
    11.8k
    Jakir bez zrna samokritike! Ovaj ko da zacara Upravu kad prica s njima! Populist....nemaju muda ovi iz Uprave...
  • austrijanac
    7.1k
    Kog ce prozvat, zna li se.
    Glasam za Vidovića (dijaspora) i Myku jer eto, zašto ne.
  • mosad
    1.4k
    Mykuaustrijanac

Kvota 1.01
  • jedan u nizu
    13.5k

pa zna se da je joaqin sosa kriv.
    Jucer su ionako pisali da se vraca u Bolognu jer je jako los?!?
  • Efes Pilsen
    11.3k
    Od igraca samo Perkan danas prolazno.. i takvi smo trebali imat remi.
  • Droljo
    16.5k
    Nije dobro...
  • boem
    309
    Ma dobro, lako je sad čovjeka ismijavat. Siguran sam da mu se iz njegove perspektive činilo da je Čeh igrao rukom...
  • dzis
    1.1k
    Muka mi je,ovo vise nije gledljivo..ja neznam kako se i treneru prozivljava ovaj teror i mucenje
  • Neki tip
    21.3k
    Nije dobro...Droljo

Ma nemoj jbt, pa kaj se dogodilo? :lol:
  • Blue Austrian
    337
    I trener po sucu...a boze dragi
  • diebalo77
    268
    Pjaca Pašalić nas budu uništili u nedjelju
  • Sixthway
    563
    Ni jedan trener ne može ovo popravit , nemojmo se zavaravati. Igrači trebaju psihijatra I psihologa više nego novog trenera.
  • Mathiasovi Chageri
    5.5k
    Nadam se sad da je ovo napokon kraj Jakira koji će svojim sjajnim trenerskim uspjesima pored osvajanja 47. lige u Europi i ispadanja u Europi sa Mariborom od sjevernoirskih ribara, dodati i zadnje mjesto na tablici Konferencijske lige s Dinamom iza kosovskog i kazahstanskog predstavnika i 8 poraza na klupi istog. Naravno, imao je on i uspjehe, kao što je digao momčad Rijeke sa zadnjeg mjesta i doveo do trećeg, naravno uvijek se tu ispusti reći kako mu je za razliku od Cosmijeve zadnje utakmice, Miško doveo i Jankovića, Marina i Dilavera, a nakon nekog vremena još igrača, a rješio se svog krša poput Vrančića, Lunetta, Halila, Vlasenka, Karrica, Pavlovića, pa je Jakir zapravo neku drugu Rijeku doveo do trećeg mjesta. No dobro, neka je naš Profa došao s plaže nama u Zagreb, bilo nam je drago, zbogom i više se ne vraćaj.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.