• Orc123
    17.5k
    Nisam za Bjelicu oretjerano ali samo on to sad mize dignuti!
  • Mr Anderson
    22.7k

Pun mi te k...c više, beskičmenjak.
  • Kepec
    10.2k
    Ja se vama svima divim kako imate snage tokom i nakon utakmice išta napisat.
    Ne sarkastično nego ozbiljno.
    Gledam utakmicu i nije mi jasno sudac?jakir?igrači?uprava?
    Više ni sam ne znam tko je krivac.
    Crna rupa iz koje ćemo već jednom izaći, a do tada dragi moji Dinamovci čuvajte živce i srce.
  • Droljo
    32.5k
    Napišem pa obrišem, i tak 10 puta....
    Imamo to kaj imamo i možemo se jebat do pauze. Dat podršku i kipit, gorit, eksplodirat iz nutra. Nema druge
  • Sixthway
    563
    A kaj nam pauza donosi? Opet kriminalni prijelazni rok?
  • Captain America
    20.4k
    Opet kriminalni prijelazni rok? — Sixthway

Zajec je već sastavio popis pojačanja na svojoj pisaćoj mašini.
  • zagr
    505
    Mišić i Jakirović prije tekme sa astanom pričaju o tetoviranju trofeja konferencijske lige ako osvojimo, ostalo je povijest.
  • ZadnjiSamPutaKažeŠoroveIsokake
    434
    Prijelazni rok će pokazati sve , apsolutno sve. Ako bude dobar bit ćemo prvaci, a ako bude loš sljedeći 10 godina gledat ćemo ovakav Dinamo , bez preuveličavanja.
  • über alles
    3.2k

Igraci u normalno klubu u svakom trenutku imaju sportskog psihologa na usluzi.

Neznam kak je kod nas,al nista me vise nemoze iznenadit.
  • superhik
    12.9k
    I dalje polažemo nadu u prijelazni rok?
    Stvarno smo naivni ako mislimo da će ova ekipa u Upravi nekim čudom dobro odraditi prijelazni rok.
    Ja bi stvarno volio znati u čemu su korijeni polaganja nade u dobar prijelazni rok s ovom postavom?
    Evo, ja možda ne vidim tu tajnu, tu nadu, kad su zadnja tri prijelazna roka određena užasno.
    U čemu su ti temelji?
    Da će Vlatka odraditi ubrzani tečaj sportskog menadžmenta?
    Sportski direktor u siječnju?
    Pa koliko ćemo dugo biti naivni i nadati se nečemu od ovih mediokriteta?
  • bluemagic
    1.4k
    Nista ako ko igra kladionicu neka stavi rijeku 1 na listic, a ako Dinamo dobije opet dobro, win win situacija... x valjda nece biti :grimace:
  • bluemagic
    1.4k
    Salu na stranu od pretedenta do europskog roljeca prije niti godinu do ovog, nezz sto reci
  • Droljo
    32.5k
    I dalje polažemo nadu u prijelazni rok? — superhik

A šta bi trebali? Šta uopće mogu osim nadat se?
  • Navijač Dinama
    13k
    Jedini psiholog koji treba je onaj nama navijačima, da nam/meni ukaze što ja navijam toliko za ovaj klub što ja toliko taj klub volim i onda kad ovako osjećajno ispražnjen, istresiran, kontam da me ništa više ne moze razočarat, naživcirat, taj klub, izvor te lijepe emocije, uspomene zadnja 3 mjeseca, svaki dan, svaki tjedan doda gas i sjebe te još više, ne mogu..jbg
  • superhik
    12.9k
    A šta bi trebali? Šta uopće mogu osim nadat se? — Droljo

Pa vjerojatno otrijezniti se pošto ovo nije nadanje nego očekivanje čuda
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.