• Mali Zeus
    22.2k
    Ovaj kadar Dinama sigurno nije bolji od Balkanija i Gorice te se ti porazi ne smiju pripisati treneru. — Ero

Čekaj, što?
  • Mihaljević
    15.2k
    Da , Boško Šutalo u pravoj formi je kapitalac i nositelj ove momčadi. Da nije ozljede , on bi sada bio reprezentativac.
  • Mali dioničar
    20.8k
    Da , Boško Šutalo u pravoj formi je kapitalac i nositelj ove momčadi. Da nije ozljede , on bi sada bio reprezentativac. — PlavaSlavonija86d

I Marko Mlinarić u pravoj formi je kapitalac. S njime u pravoj formi bi reprezentacija uzelo zlato u Francuskoj i Rusiji.
  • Mihaljević
    15.2k
    Volim debilne usporedbe.
  • Sajla
    24.5k
    Boško Šutalo u pravoj formi je kapitalac i nositelj ove momčadi — PlavaSlavonija86d

Jakir s njim radi više od dva i pol mjeseca. misliš li da je Boško u boljem stanju danas nego što je to bio sredinom kolovoza? odnosno, za koliko igrača Dinama se to može reći?
  • Zagi
    19.2k
    "Trener mora izvuči najbolje iz igrača"
    Stoji apsolutno ,zato je i tu ali kako?

Ako ti momčad igra derbi protiv Hajduka i drastično padne u 60. minuti opcije su:
    1. nemotiviranost
    - derbi, nije istina
    2. drastično slabiji aerobni/anearobni kapaciteti individualnih igrača u odnosu na protivnika
    - to je ipak tovarija, ne top premijerligaš. Da je to istina, tovari bi gazili HNLom. nije istina
    3. slaba kondicijska priprema
    -Igora to prati gdje god radio. Riječki igrači : "treniramo ko pesi, igramo ko babe" . Slične izjave imali su i naši.

Ako su igrači slabo pripremljeni , ne mogu dati najbolje od sebe pa prema tome ne može niti trener izvuči najbolje iz njih.

Sve to savršeno oslikano u golu Ballkania gdje Boško pada i rukama pokušava uhvatiti igrača zbog nemoći .
  • Mihaljević
    15.2k
    Znači Jakir je kriv što Mišić ne igra bolje nego u kolovozu? Pa on ima 30 godina , šta ga Jakir može naučit , da bolje doda loptu? Ma dajte ...
  • Jaro
    12.9k
    odnosno, za koliko igrača Dinama se to može reći? — Sajla

Ovo sam ja pitao. Koliko igraca je danas bolje nego kaj su bili pod Biscanom? Ili pod Čačićem?
    Aj barem - koliko ih nije lošije nego pod Bišćanom(Čačićem)?
    Ne očekuje nitko skidanje Citya, Chelsea, Bayerna i slicnih, pa cak eto ni da si ravnopravan sa RB Salzburgom. Ali da je momcad potpuno nemocna protiv ovakvog Hajduka (poraz se moze desiti i kad igras najbolje, ali Dinamo protiv Hajduka nije pola polusanse napravio u 90+ minuta na Poljudu), da si isto takav bespomocan i protiv Kosovara i protiv Plzena?
    Pa Hajduk je gubio od Istre, Osijeka, Gorice, visili protiv Rudesa - a Jakir im nije polusansu slozio u cijeloj utakmici.
    Kod Biscana je dolazilo do pada u zadnjoj trecini, ali do tada je u vecini utakmica bio ravnopravan ili osjetno jaci protivnik na terenu. Kod Profe osim prvog poluvremena s Varazdinom i zavrsnice protiv Lokomotive ne mozes reci da je Dinamo bio jaci od bilo koga na terenu (naravno ako ne pusis spiku o posjedu, kontroli i broju dodavanja)....

akir je kriv što Mišić ne igra bolje nego u kolovozu? Pa on ima 30 godina , šta ga Jakir može naučit , da bolje doda loptu? Ma dajte .. — PlavaSlavonija86d

Pa sto nam sluzi trener uopce onda?
    Uzmes igrace od 30 godina, posaljes ih na teren i to je to. Kako se nitko toga nije sjetio...
  • xavier
    12.1k
    Znači Jakir je kriv što Mišić ne igra bolje nego u kolovozu? Pa on ima 30 godina — PlavaSlavonija86d

A tko je po tebi kriv kad igrači odnosno cijela momčad igra ispod svojih mogućnosti?
  • Sajla
    24.5k

ne očekujem da Jakir uči nogometu Mišića ili bilo kojeg igrača seniorskog sastava Dinama. nego da iskoristi ono što ti igrači već znaju i mogu.
    uostalom, ti si sam rekao "Boško u formi je nositelj Dinama", znači da ga Jakir nema što učiti, nego raditi na tome da Boško bude u formi. jednostavno pitanje je što vidimo nakon 2,5 mjeseca, je li Jakir u tome uspio? ne zazivam ja ničiju smjenu niti mislim da bi se nešto posebno dobilo da Jakir ode, ali objektivno ne mogu biti zadovoljan s onim što čovjek postiže s ovim igračima i ne ulijeva mi povjerenje da ima ono što je potrebno.
  • Neki tip
    21.4k
    Ovaj kadar Dinama sigurno nije bolji od Balkanija i Gorice te se ti porazi ne smiju pripisati treneru.

Puna podrška Sergej!
    — Ero

Iskreno nisam siguran jesi li ironičan ili ozbiljan. Nadam se ovo prvo :sweat: — xavier

Čekaj, što? — Mali Zeus

E to vam je kad ne slažete (u glavi mislim) profil forumaša. :razz:

Naravno da je @Ero ironičan.
  • Mihaljević
    15.2k
    Upravu ste Jakir je za sve kriv , naše igračine zbog njega dobro ne igraju. Neno vrati se!
  • Sajla
    24.5k
    Upravu ste Jakir je za sve kriv , naše igračine zbog njega dobro ne igraju. Neno vrati se! — PlavaSlavonija86d

ili to, ili postoji i neka sredina između dviju krajnjosti. nit je Jakir kriv za sve, niti izvlači maksimum iz svojih igrača.
  • xavier
    12.1k
    E to vam je kad ne slažete (u glavi mislim) profil forumaša. :razz: — Neki tip

Pišeš "profil", misliš "dosje" :cool:
  • Neki tip
    21.4k
    Pišeš "profil", misliš "dosje" :cool: — xavier

Ma jasno, služim se eufemizmima da ne uplašim.. :snicker:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.