• marcio amoroso
    42.1k
    Ako ne možemo doma dobit Osijek i Rudeš, a u gostima Belupo onda smatram da ne zaslužujemo bit prvaci.Keyser Soze

Smatraš li da zaslužujemo biti prvaci ako smo u zadnja tri kola uzeli 4 od mogucih 9 bodova protiv Gorice, Lokosa i Varaždina. Podsjećam da bi bez sudačke nadoknade imali 0 bodova. Golove za preokret protiv Lokosa i bod protiv Varaždina smo zabili u sudačkoj nadoknadi.
  • Keyser Soze
    13.7k
    Stvar je u tom da će do utakmice s Rijekom biti potencijalnih -10 s 3 utakmice manje za nas, 3 pobjede nas vode na -1 i onda direktni okršaj s Hajdukom u Zagrebu tako da mislim da će upravo to biti ključni susreti za nas i tu će se vidjeti jesmo li od šampionskog materijala ili ne, za sad nismo, ali ako se ovo dobije opet će bit euforija.
  • marcio amoroso
    42.1k
    Stvar je u tom da će do utakmice s Rijekom biti potencijalnih -10 s 3 utakmice manje za nas, 3 pobjede nas vode na -1 i onda direktni okršaj s Hajdukom u ZagrebuKeyser Soze

To uopće ne ide tako jer ćemo mi svoje zaostale igrati na proljeće.
  • Captain America
    20.4k
    Belupo će nakon povratka iz Kazahstana biti najteža utakmica nakon Rijeke do kraja polusezone. Dečki odlaze pa se vraćaju s puta u kojem će promijeniti 4 vremenske zone, a sam put traje dosta dugo i iscrpljuje.
  • Mihaljević
    13k
    F-b21e2X0AAKmwO?format=jpg&name=900x900
    Moram se probudit iz zimskog sna , kako ne opsovat klošari riječki...
  • Juznjak
    4.2k

Dok im se gradom vozaju automobili riječkih tablica sa zastavicama prgave familije.
  • Keyser Soze
    13.7k
    Svejedno imaš direktan okršaj s tovarima koji ako dobiješ ćeš ih moći prestići iduće godine, naravno pod uvjetom da dobijemo ove utakmice di smo favoriti.
  • Mihaljević
    13k
    Ne znam kako i na koji način ali uvjeren sam u pobjedu, kad je neko nadobudan, mi smo onda najjači.
  • Praskaton
    4.4k
    kad im ga Dj Drma pospremi i kazni ih jer ga se nisu sjetili :lol:
  • Mihaljević
    13k
    Nama je drago da Pjaca igra dobro u Rijeci, to samo dokazuje to da nam oni nisu nikakvi rivali.
  • Imamo Dinamo
    3.9k

Evo bas se usrao Jakir sad. Riletu je bas bio napet svaki dolazak na Rujevicu, tjeraju strah u kosti
  • dzis
    1.1k
    Bez panike,ovaj hnl je jako neizvijestan..moze se dogoditi da nakon nedjelje i smanjimo zaostatak,pa da se momentum ponovno okrene.

Polako,gledat sebe..ako dobijemo sve do tovara i tovare dobro cemo stajat..znam da ce me neki sada popljuvati ali tako treba razmisljati i takav gard treba imati. Sampionski!!!
  • Ivdzo11
    6.8k
    Pa nema većih žabara gdje god dodu FB-IMG-1699478497766.jpg
  • Captain America
    20.4k
    Kućni odgoj na razini rezidenata Porina.
  • Georg Koch
    6.2k
    mislim da i mi glumimo najvece pape na svijetu. Zasarali sprejom, pa sta?
    Inace svi ultrasi poznati su po uzornom ponasanju, odgojno-obrazovnim metodama ponasanja i sl. Ne daj Boze da netko negdje pali bakljama stolice i sl.
    Dajte ljudi sta vam je :sweat:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.