• Maksim Maksimirski
    7.1k
    Puno se podcjenjuje Dinamo, pa nije rijeka barcelona iz 2010 da se ne moze dobitiPetar86

Igramo protiv Viktorije u Češkoj 4 dana prije Rujevice. Na Rujevici će Dinamo biti umoran, istrošen a Riječani će izaći sa nožem u zubima. Ni bod na Rujevici ne bi bio tragedija ali se onda mora uzeti svih 9 bodova protiv Osijeka kući, Belupa vani i Rudeša.
  • Maksim Maksimirski
    7.1k
    U HNL-u prvoplasirana ekipa ima zabijenih 16 golova u 14 kola. Ovo mora biti nekakav rekord.
  • NitkoBitan
    30.1k
    Jedna od pozitivnih stvari oko trenutnog stanja na tablici (druge pozitivne mi ne padaju na pamet, eventualno povecena posjeta) je ta da bi trebali ozbiljnije uc u zimski prijelazni rok. Preko ljeta se pricalo da cemo se i s ovim kadrom prosetat HNLom, e pa nije tako.
  • marcio amoroso
    44.4k
    Pusti, neka, sta ti smetaBosna86

I to ne misli manjina nego većina Dinamovih navijača. Nikome ne smeta ni Livaja na aerodromu, ni Maločin klinac u Dinamu.

I onda se čudimo kako nas nema na stadionu. Nema nas jer nemamo emociju prema klubu.

Edit: i znaš kada bi ti takav netko tko govori pusti ih šta ima veze bla bla bla zapalio 5 ili 10 puta godišnje iz Berlina na tekmu u ZG kao što sam ja palio ili kao što ti sada pališ? NIKADA!!
  • miro
    7.2k
    E sad je bome tekma u nedjelju kvalifikacijska za profu, pa da vidimo...
  • db-izbjeglica
    18k
    pa jbt i maloča stariji je igrao u dinamu :lol:
  • db-izbjeglica
    18k
    E sad je bome tekma u nedjelju kvalifikacijska za profu, pa da vidimo...miro

ne vidim na koji način dinamo može dobiti rijeku u nedjelju....poprilično sam pesimističan, pogotovo što se još treba odigrati u europi sutra.
  • Georg Koch
    6.4k
    :clap: :clap: :clap:
  • Infinity
    19.3k
    ne,nego po reakcijama ljudi ovdje čini se kao da smo u nekoj neizlaznoj situaciji da nema nikakve šanse da budemo prvaci,sreća pa na zoni nema indijanaca kao na društvenim mrežama kluba koji govore sve dok je ovaka igra i rezultati ja ne navijam za ovaj klub i slično...luka modic

Situacija je takva da prvaci mozemo biti, ali nam trenutno stanje u klubu i na terenu ne daju neku nadu. Vodi nas trener koji nikad u zivotu nije vodio jacu utakmicu od utakmice koju je igrao protiv Dinama. U klubu je ekipa koja je rasprodala sve sto valja i nije dovela adekvatne zamjene, a onda je dovela i neadekvatnog trenera kojem treba duplo jaca ekipa od Hajdukove da bi pobjedio Hajduk i uzeo titulu ispred Hajduka, jer mu ova na knap nije dovoljna ni da bude ispred Rijeke. I sad ja da vjerujem da ce oni dovesti bolju ekipu? Da ce dovesti boljeg trenera? Ili da ce nas trener preko noci postati bolji? To je problem, a ne bezizlazna situacija. Nista ne obecava da ce biti bolje, mogu samo samog sebe lagati.

Gdje je nestalo povjerenje u Profu?Mali dioničar

Nije ni postojalo.
  • Keyser Soze
    15.3k
    Ako dobijemo Rijeku slijedi nam niz od 3 lakše utakmice koje bi trebali dobiti i onda derbi na Maksimiru, nije ništa još izgubljeno, al Rijeku se mora dobit.
  • IceMan
    3.4k

Joj samo nemojte ljudi o lakim nizovima…

Zar nije takav bio sad ova tri kola?
  • db-izbjeglica
    18k
    Joj samo nemojte ljudi o lakim nizovima…

Zar nije takav bio sad ova tri kola?
    IceMan

baš to...zadnji niz od tri utakmce u hnl-u je bio gorica, lokomotiva, varaždin... ostvarila se jedna pobjeda, golom u 96. minuti...

al lako ćemo...
  • Keyser Soze
    15.3k
    Ako ne možemo doma dobit Osijek i Rudeš, a u gostima Belupo onda smatram da ne zaslužujemo bit prvaci.
  • Ludovic IX
    9.5k
    Ova nogometna jesen je tmurna da tmurnija bit ne može.
  • IceMan
    3.4k

Prijatelju, to sam isto i ja pred ova tri kola govorio.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet