• Neki tip
    21.3k
    Pa jesu našli koga da ih ugosti, počasti?
  • Nema zaleđa Mikića
    1.8k
    Ja vam garantiram da nisu.
  • Krizy
    51.5k
    Ne znam jesu tražili ali sigurno se ništa nije dogodilo.
  • Blueshadow86
    2.4k
    Čitam da je Gorica odlučila kazniti Maloču za onu njegovu izjavu jučer.
  • Nolifer
    9.4k

Uh dobro je. Bitno se od Badela nikad nitko nije otrovao :razz:
  • Gražvydas Mikulėnas
    12.8k
    pa ja stvarno ne znam. preko dana i na poslu pijem samo obicnu vodu a uz rucak jamnicu. A kad sam ovako negdje ide piva, gemist, na festama moze i rakija odnosno zestoko. sokovi su mi vise za zene da mogu pijane muzeve voziti doma hehe
  • ZadnjiSamPutaKažeŠoroveIsokake
    434
    Pozdrav iz kojeg ste puta prošli vozački?
  • masacusec
    4.4k
    Pozdrav iz kojeg ste puta prošli vozački, LPZadnjiSamPutaKažeŠoroveIsokake

Iz makadamskog puta, doduše bilo je i asfaltnog i betonskog kolnika...:rofl:
  • Navijač Dinama
    9.2k

Drugog. Prvi put sve sam skoro dobro uradio, međutim da bi bilo odlično i prolazno, trebao sam propustit babu koja je vozila biciklom napo puta, nema veze što nije imala "pravo i prednost", al sam je skoro je poslao 3 metra pod zemlju. :sweat:
  • Jaro
    9k

Iz prve - naime ispitivaču se jako žurilo pa smo po dvoje išli - ja drugi (i zadnji taj dan) - dok sam ja vozio on je ispisivao potvrde za ekipu koja je taj dan vozila prije mene :rofl:

to je bilo prije ovih poligona, cunjeva i cudesa...
  • Droljo
    11.8k
    Iz druge. Parkirao pre blizu drugog auta i gospon nije mogao izaći. Drugi put me nije niš zajebavo i bilo gotovo za 10 minuta.. prije više od 20 godina :sweat:
  • Captain America
    19.4k

Ne brini ak si pao jer vožnja u AŠ nema veze s vožnjom kad ti izađeš na cestu sam. Ljudi iz mog društva koji su položili iz prve sad ne voze jer im je prestresno. Iz osobnog iskustva, više sam naučio u 3 sata vožnje sa starim nakon što sam položio nego s instruktorom koji je vjv s Mirkom Barišićem išo u jaslice i imo je zastarjele metode pristupa učenju mlade osobe.
  • Sajla
    6.9k
    položio isprve tamo negdje potkraj prošlog stoljeća. kreten od instruktora mi je čestitao uz riječi "ti buš često kod limara". nakon stotina i stotina tisuća kilometara za volanom na cestama većine europskih zemalja i nešto po USA (u Aziji nisam vozio i ne preporučam nikome ;)), nisam nikad skrivio prometnu, niti sudjelovao u bilo čemu ozbiljnom.
    najgore što imam za prijaviti je kad mi se Zoran Krečak (da, tip se zove isto kao onaj sudac, samo je koje desetljeće mlađi) zabio u guzicu na starom rotoru i malo ogulio blatobran, odnosno jednom sam na parkingu našao da su mi oštećena suvozačka vrata koja je nepoznati počinitelj u plavom autu doveo u stanje da su mi u servisu jednostavno stavili nova.
    tako da, dragi instruktore, jebote bajaga, nisi bio u pravu :rofl:
  • mlinchica
    2.4k
    od 3. put :grin: prvi put jer mi se ugasio auto na prvom semaforu (otpustila kvačilo prerano), drugi put jer sam kod NSK trebala skrenut lijevo, a ušla sam u traku za kruženje :lol: treći put je bilo easy, go with the flow.
    I nemojte sad s stereotipima na temu žena za volanom, uspješno “plovim” već dugi niz godina :cool:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.