U prijevodu, bodeš se sa rogatim i onda kad rogati uzvrati idemo plakati....meni to nema nikakve logike. Da se razumijemo, legitimno se boriti protiv rogatog, ali to podrazumijeva žrtve, tako je oduvijek... ratovi se vode od kad je vijeka i svijeta i u njima nažalost stradaju civili. — db-izbjeglica
Kako malo vrijedi ljudski život...nećemo se lagati, nije baš da Izrael brine o tome koliko će Palestinaca poginuti — Bosskovitz
Jednom sam već napisao i opet ću, svatko tko brani ubojstva civila je potpuni bolesnik, a ovdje ima takvih. — NORTE
Slobodno me banirajte — NORTE
U Srbiji se na televizijskim postajama sa nacionalnom frekvencijom može čuti glas za i protiv EU-a, za i protiv NATO-a, za i protiv Rusije/Ukrajine dok kod nas nema šanse za tako nešto. — Maksim Maksimirski
Sjeća li se ko rasprave oko EU-a, NATO-a, sukoba u Ukrajini? — Maksim Maksimirski
I ne znam zašto ne bi bila relevantna rasprava za i protiv EU/NATO. Osobno sam za izlazak iz tih organizacija. — Patak
Kod nas nema medijske slobode, jer ne postoje ni slobodni mediji. Čovjek se o svemu mora informirati kroz alternativne medije — Patak
a ova o Nekitipovićima kao monarsima — Neki tip
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.