• Ludovic IX
    8.7k
    jel tovari idući tjedan u srijedu idu u osijek? tj, provjerio, da idu.. hajduk i danas u najačem sastavu. nema bolje prilike za osijek da ih dobije nego u srijedu..
  • Eduardo
    24.4k
    Melnjak kora na operaciju križnih ligamenata - čeka ga između šest i osam mjeseci pauze.
  • Tongo Doumbia
    6.7k
    A sada idu i negativne reakcije iz Osijeka na Podnarov intervju.

No što reći o klubu čiji navijači više ni ne znaju kojeg su identiteta ni tko im je vlasnik. Uspiješ prokockati 2-0 protiv nikad lošijeg Dinama, a nakon toga se udružiš s Hajdukom, koji je pri tome pomogao tvom kapetanu i projektu kluba da te kamatari i na kraju natjera da pređe u redove istog tog Hajduka.

Da se na to još nadoda i činjenica da ti je trener u tom trenutku bio upravo Dinamov dugogodišnji igrač i hrvatski reprezentativac, kojem su eto čudna dva regularna penala, zovu ga mase iz inozemstva i plaču od tuge zajedno s njim, umjesto da se čudom načudi kako je protiv inferiornije ekipe prokockao dva gola prednosti.

Provincija bila, provincija ostala.
  • NitkoBitan
    27.1k
    Bez Melnjaka, Krovinovica i Livaje nisu favoriti u nedjelju protiv Rudesa.NitkoBitan

Danas sa Livajom i Krovinovicem ni protiv Jadrana :lol:
  • Ivdzo11
    6.8k
    :rofl: :lol:

Nastavno na izjave gospodina Darka Podnara, člana Uprave GNK Dinamo, objavljene na portalu Germanijak 31. listopada 2023. godine, a s ciljem pravilnog informiranja javnosti, NK Osijek apsolutno demantira navode gospodina Darka Podnara da je sastanak s predstavnicima GNK Dinamo, održan 21. kolovoza 2023. godine, a vezan uz transfer Ramona Miereza u spomenuti klub, završio bilo kakvim dogovorom, pa ni načelnim, da bi se transfer spomenutog igrača mogao dogoditi poslije utakmice Osijek – Dinamo. Član Uprave NK Osijek Vladimir Čohar 23. kolovoza 2023. godine jasno je izjavio, a što je i portal Germanijak objavio, da su u Osijeku ispred GNK Dinamo boravili gospoda Podnar, Miličević i Čakarun vezano uz mogući transfer Ramona Miereza u Dinamo te da im je istu večer poručeno da su daleko od iznosa koji NK Osijek očekuje za svog igrača. Nakon tog trenutka, unatoč velikim pritiscima prema samom igraču, a pogotovo uoči i nakon utakmice NK Osijek – GNK Dinamo, Uprava NK Osijek više nije pregovarala s GNK Dinamo oko mogućeg transfera Ramona Miereza. Zaključno, izjave gospodina Podnara da se moralo otkazati već dogovorene uvjete zbog straha od reakcije navijača su lažne i zlonamjerne budući da nikakvi uvjeti s Upravom NK Osijek nisu ni dogovoreni. Ponovit ćemo još jednom, jedina istina vezana uz interes GNK Dinamo za eventualni transfer Ramona Miereza je ona da, kao i u ranijim slučajevima interesa za Diona Drenu Belju i Adriana Leona Barišića, nije ponuđen ni približan iznos zbog kojeg bi se ozbiljno pregovaralo o transferu.”
  • Jaro
    10.3k
    Lazu šarani čim zinu... Vjerujemo gospodinu Podnaru jer nemamo razloga drugačije...
  • Mlađi referent
    12.9k
    Ne vjerujem. Puno mi logičnije zvuči da je transfer propao radi članka na portalu.
  • Mališan
    1.9k
    Lik je tolko nesposoban da ni ocito dogovoreni intervju nemre odradit kak spada da si 3 puta ne uskoci sam sebi u usta, koji komad podkapacitirane budaletine jebote
  • bbb medimurje
    4k
    https://www.24sata.hr/sport/srdacan-pozdrav-livaje-i-suca-ercega-nemoj-nista-zamjeriti-943590

Zamislite situaciju da se igrac dinama ovak pozdravlja i razgovara s sucem prije sluzbene utakmice
    Ja mislim da bi pala vlada i milanovic bi sazvao konferinciju za medije
    I sudac erceg veli "jos ce me zbog tebe prebit u kaficu" i naglasava livaji da ima zuti karton i unatoc tome prigovara
    Znaci sudac je svjestan da ga moze iskljuciti bez problema ali zbog straha se ne usudi
  • IstinaZaDinamo
    2.2k
    Ako je ovo istina, onda se nema sta cekati nego im fino udariti suspenziju od par utakmica, pa nek se onda fino pozdravljaju i cakulaju. Cuj on njemu govori znas kako je, vruca glava i tako to. Pa toga nema ni u seoskim ligama jbt.
  • Zagi
    9.9k
    Bebek prisilno umirovljen, a novi sudac Mateo Erceg iz Zadra.
    Nama poznat kao sudac juniorskog derbija prije par tjedana koji je odlučivao o naslovu.

Fina pobjeda tovara u HNSu.
    Zagi

prije 5 mj ....

Inače mi se jebe za suce ali ima dugo vremena da sam vidio onakvo perfidno usmjeravanje utakmice protiv nas pa sam ovog zapamtio.
  • Guinness
    2.8k
    Zamislite situaciju da se igrac dinama ovak pozdravlja i razgovara s sucem prije sluzbene utakmicebbb medimurje

Nešto kao Jović prije mjesec dana na Ponikvama?
  • IstinaZaDinamo
    2.2k
    S kime je pricao o zutim kartonima, o prebijanju u kaficu, vrucoj glavi i slicno?
  • Jamezdin
    0
    Ima li neko slicica hnl 1999/2000?
  • Guinness
    2.8k
    Ima li neko slicica hnl 1999/2000?Jamezdin

Tema za to: https://www.zonadinamo.com/discussion/107/kolekcionarstvo

Druga stvar teško da itko ima, danas su na cijeni više nego Svjetsko od Paninija '98.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.