Bandić je radio za njih, u jednom trenutku nije se htio ni kandidirat pa su mu pojasnili neke stvari. — Dudu9
Pa da si ti gradonačelnik imaš natječaj bile 3 ponude različite firme a zapravo isti vlasnik a neko mora odraditi taj posao sta bi ti napravio? — Dudu9
ma taj Pernar je klaun isto kakvog nema.. tom je svejedno lijevo desno centar ideologije, on samo želi biti po novinama i glupirati se.. Mislim da je tu ulogu htio jako preuzeti TT ali valjda ni sam nezna kako je izglasan za gradonačelnika pa nemože uživati da lovica kapa a on ništa ne radi i još ga iznose sa svakog skupa... To su sve klauni koji ne zaslužuju da vode išta više od svog fifija na špagi, a i tih pesa mi je žao.. Baš smo debelo zabrazdili kao narod kad takvima ne da dajemo glasove, nego ih i izabiremo u Sabore, gradove, županije...strašno.. — mali M
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.