• San Lorenzo
    24.8k
    Počeli smo slinit za Hoxhom i Brunom Godom...još mjesec dana i počet će maštanje o Slavku Braliću i Kvržiću.
  • Armagedon13
    959
    Scauting nam je otišao u k...
  • Droljo
    32.6k
    Nije vino nije voda to je (lijevi bek) bruno goda!
  • Orc123
    17.5k

Ma kuzim...istina je to. Ja bi hnl minimalno gledao jer mi trebamo 4-5 kapitalaca ali ako nesto povoljno uleti iz hnl ok,....tesko da ima koji igrac iz hnl koji moze odmah biti prevaga.....
  • blue heart 72
    3.8k
    ovaj Mbabu nije ni sjena onog Mbabua što je igrao protiv nas. On je tada bio baš stroj. Svejedno i da je na tom nivou, opet se pitam na koji način bi ga netko (ne znam tko) iz našeg kluba uvjerio da dođe kod nas. Baš me zanima kaj bi mu ponudili
  • Imamo Dinamo
    4.2k
    Po meni Goda najbolji lijevi bek u HNL, ali vrlo vrlo daleko od lijevog beka kakav nama treba
  • Nolifer
    15.8k
    Nešto slučajno nabasao na ovog golmana, netko zna nešto više? Nemrem napisat ni zanimljiv niti da bi ga htio imati u Dinamu, ali naš je djelomično i mlad je, te ima mjesta za napredak, pa ga valja imati na radaru

https://www.transfermarkt.com/luka-maric/profil/spieler/432859
  • Šteco
    2.1k
    opet se pitam na koji način bi ga netko (ne znam tko) iz našeg kluba uvjerio da dođe kod nas. Baš me zanima kaj bi mu ponudili — blue heart 72

Nemreš to pisat dok je željezna dama, koja majčinskim osjećajima pregovara, na čelu uprave. Ima ona načine kako pridobiti svakog igrača. :kava:
  • jedan u nizu
    20.2k

Mislim da bi mogla zamijeniti Branka Djuru u reklami za Barcaffe
  • Laugreano
    6.1k
    Sanjam dan kada ce nasi scouti pronaći nekog Santiaga Gimeneza.
    https://www.transfermarkt.com/santiago-gimenez/profil/spieler/552955
  • Orc123
    17.5k

Frende, veca sansa je da se Jadransko more povuce nego da nasi skauti nadju takvog igraca ..
  • IstinaZaDinamo
    2.8k
    Screenshot-20231026-103441.jpg

Ajde iskreno, koliko bi vas platilo 6 milijuna napadaca od 20 godina iz meksicke lige sa ovim ucinkom?
  • marcio amoroso
    54.4k
    Ajde iskreno, koliko bi vas platilo 6 milijuna napadaca od 20 godina iz meksicke lige sa ovim ucinkom? — IstinaZaDinamo

Platio bi onaj tko zna prepoznati potencijal. Valjda zato dobija plaću. Ako zna koliko i većina sa foruma onda dobija plaću za ništa i na krivom je mjestu.
  • austrijanac
    14.3k
    Ajaxov sef scoutinga

Jedan od boljih intervjua i malo insight u svijet scoutinga. Procitajte pa pogledajte razliku izmedu njega i Vlaka (osim godina gdje on ima tek 42, a vec 15ak godina radi u vrhu).
    Dobre mi talente i nalazimo (ili oni nas).

P.S. Kaze da su pratili Gvardiola.
  • Orc123
    17.5k
    Problem je sto kod nas nema tko postaviti sve te ljude, napraviti plan za narednih par sezona. Mi nemamo i dalje SD, nit cemo ga dovoditi. Kazu ima vremena ko da se igraci skautiraju 1mj ranije....to mozda u Istri, ali u Dinamu i velikim klubovima tako se ne moze raditi...gubimo polako primat u hnl sto se tice omladinskog pogona, regiju smo zaboravili jer gotovo da se ne dovode mladi igraci iz regije uli jako malo! Skauting mladih igraca po europi i svijetu ne postoji i dugorocno smo neodrzivi. Namanna to mjesto mora doci covjek koji bi poslozio to a volja za tim ne postoji jer. Ocito ljudi koji vode klub nit imaju znanja niti volje za time. Daj mi recite nekog igraca kojeg smo mi skauzirali i doveli i da smo pogodili s njim...tko su uopce sad i skauti nasi? Tko brine o sportskom sektoru uopce? Jakir? Ne kuzim...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.