• Bosskovitz
    12.7k
    Nazalost, ideja dvije drzave je mrtva. Vecina Palestinaca ju ne podrzava vec podrzava Hamasovu ideju “od rijeke do mora”, a sumnjam da su i Izraelci otvoreni za povlačenje s okupirane Zapadne Obale nakon što je povlačenje iz okupirane Gaze ojačalo upravo radikalni islamistički Hamas, a ne umjereniji Fatah.
  • mali M
    5.7k
    a buraz daj stani više s tom teorijom zavjere da je Izrael kriv za sve izbjeglice u Europi... Mislim dovoljno je što kriv za glad u svijetu... :roll:
  • Nino Bule
    14.5k

Ne kuzim tko je kriv za palestinske izbjeglice nego izrael haha
  • serbus
    4.3k
    Mislim da su "palestinci" najavili za srijedu skup u ZG
  • NitkoBitan
    19.1k
    Nema sta tko radit i slat etnicki motivirane poruke sa glavnog trga u Zagrebu! Nije vam ovo juesej ili dojcland.
  • Krizy
    46.5k
    Ljubljana je to jučer dopustila.
  • NitkoBitan
    19.1k
    U srijedu u 18 je na Trgu skup. U 19 je tekma Futsal Dinama u Ciboni. Mogli bi bit veselo :cool:
  • deda
    34.1k
    Najveći uzročnik migrantskog vala je Amerika.

Njima se obratite.
  • Efes Pilsen
    8.6k
    tako je. Ja odavno govorim da siritelji demokracije trebaju uzet sve te izbjeglice i pokazat im kako demokracija koju sire izgleda u praksi. Umjesto toga Europa siri noge kome stigne jer smo humani..
  • db-izbjeglica
    15.9k
    to nisu izbjeglice već osvajači...
    mic po mic
  • deda
    34.1k
    Europa će morati promijeniti svoj licemjerno liberalni nastup.
  • Mali Zeus
    14.2k
    Nazalost, ideja dvije drzave je mrtva. Vecina Palestinaca ju ne podrzava vec podrzava Hamasovu ideju “od rijeke do mora”, a sumnjam da su i Izraelci otvoreni za povlačenje s okupirane Zapadne Obale nakon što je povlačenje iz okupirane Gaze ojačalo upravo radikalni islamistički Hamas, a ne umjereniji Fatah.Bosskovitz

To je isto pitanje koliko Palestinci što podržavaju i kako to utvrditi. U Gazi je Hamas na vlasti i daleko od neke demokracije di ekipa može odlučiti što želi, da ne spominjem neke ankete ili slično. Plus skoro pola populacije djeca. I jedni i drugi u ovom sukobu su krivi. Židovima je praktički dopušteno raditi što ih je volja u Zapadnoj obali. Da ovo bombardiranje sad ne spominjem kaj se događa.
  • scooniepenn
    3.5k

Mislim da nekima ovdje nije jasna razlika između hrvatskih domoljuba u kakve se apsolutno ubrajam i podržavatelja ustaštva. Kakve veze moderna Hrvatska, samostalna i neovisna u svojim punim granicama ima s NDH, tvorevinom koja je bio okljaštrena kao očerupana kokoš? Neki očigledno tu stavljaju znak jednakosti kakav u stvarnosti ne postoji. U oce hrvatske domovine se jedino mogu ubrajati dr. Ante Starčević i dr. Franjo Tuđman, ma što netko o tome mislio. Dakle, nikad neću dati na Domovinski rat, branitelje, Hrvatsku i Hrvate, nikad neću dopustiti da se nekim novim vjetrovima stvari relativiziraju i tome ću učiti svoju kćerkicu sasvim sigurno. S druge strane, podržavati marionetsku državu kakva je bila NDH, sve samo ne nezavisna, je slaboumno, da ne kažem neku drugu riječ.
  • Mali Zeus
    14.2k
    Mislim da nekima ovdje nije jasna razlika između hrvatskih domoljuba u kakve se apsolutno ubrajam i podržavatelja ustaštva. Kakve veze moderna Hrvatska, samostalna i neovisna u svojim punim granicama ima s NDH, tvorevinom koja je bio okljaštrena kao očerupana kokoš? Neki očigledno tu stavljaju znak jednakosti kakav u stvarnosti ne postoji. U oce hrvatske domovine se jedino mogu ubrajati dr. Ante Starčević i dr. Franjo Tuđman, ma što netko o tome mislio. Dakle, nikad neću dati na Domovinski rat, branitelje, Hrvatsku i Hrvate, nikad neću dopustiti da se nekim novim vjetrovima stvari relativiziraju i tome ću učiti svoju kćerkicu sasvim sigurno. S druge strane, podržavati marionetsku državu kakva je bila NDH, sve samo ne nezavisna, je slaboumno, da ne kažem neku drugu riječ.scooniepenn

Potpis.
  • deda
    34.1k
    Mene više čudi da su ljudi spremni žrtvovat sebe, svoju slobodu slaveći nešto od prije 80 godina, bilo to loše ili dobro. A u isto vrijeme imaju današnjicu i svo vrijeme da se posvete izgradnji današnjice. Imaju Hrvatsku i priliku da ju dnevno izgrađuju, pa gradimo ju, nemojmo slaviti nešto što je propalo.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.