Ova dva su dresovi Dinama, ovaj danasnji treci nicim ni ne podsjeca na Dinamo. — platini
puno privlačnija kombinacija — Hipo
kako bi izveo ove nijanse zlatnog sjaja ako govorimo o šivanju? — bezvangori
možda prljavo bijeli ili svijetlo sivi kao neka neutralna boja na koju pašu sve nijanse plave. U svakom slučaju, bilo bi zanimljivo da klub baci kost Dinamovu puku i da natječaj za treći dres s nekim natuknicama pa da se glasuje.drugi dres bijeli — xavier
Pa koja je poanta trećih dresova? Netko je spomenuo da Dinamo nema luksuz boja, po tome i crveni može proći kao drugi jer ju ima u grbu, a i stari je grb grada u toj boji. Po mom nekom skromnom nahođenju treći bi trebao biti skroz nešto drugačije kaj je i ovaj ponudio. Grb totalno drukčiji, a opet ona njegova srž i prepoznatljivost ostala ista. Problem je kaj je on postao prvi europski i ne nastupa se u ovom prvom kao u HNL-u. Zašto je to tako, ne znam i volio bih znati. Isto kak je Hajduk imao maskirni treći dres, totalni hit. Ne igraš u njemu često već kad je prigoda ili kad si prisiljen zbog boja drugog kluba. — bezvangori
Problem je kaj je on postao prvi europski i ne nastupa se u ovom prvom kao u HNL-u. — bezvangori
Slazem se i meni to ide na zivce. Doma kad igramo bez obzira jel HNL ili Europa dres mora bit plavi i bok. Ovo je cisti debilizam — Stihl
Marketing je tu da prodaje a ne da se svidi svakome. Ako ide prodaja, radi dresove i u duginim bojama što se mene tiče. To je glavni, da ne kažem jedini kriterij — The Undertaker
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.