Ovaj cronet mi je blago receno ocajan. Isto tako i ta gore produkcija s kockicama na ovratniku i rukavima. Vec sam ranije popljuvao trenutni zeleni/zuti, al taj mi je bolji od ova oba. I sta cemo sad, tebi se svidja, meni se ne svidja. Ajmo sad meni ugoditi. — Infinity
Cilj je da klub svake sezone ima dres koji gotovo nikako ne lici na onaj iz prosle sezone i da navijaci svake sezone kupuju novi dres. — Infinity
To ne znači da će ga i kupit. — Hipo
ako dvije sezone u nizu imas isti dres onda to znaci da ga sto posto neces kupiti, tj. da ces kupiti samo jedan jedne sezone. — Infinity
klubom, grbom, gradom :wink: — Hipo
Iskreno me živcira pljuvanje po npr. grbu na trećem dresu. Pa i sami taj treći dres na kraju krajeva. — Draž
klubovi s dvije ili cak tri boje imaju puno veci potencijal za kombiniranje i pravljenje ljepsih artikala koji su u bojama kluba. — Infinity
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.