• Nolifer
    9.2k
    Prodajem kartu za večerašnji koncert Fiftija u Areni. Zbog bolesti sam spriječen ići na koncert. Za više detalja u inbox....
  • Papastrumf
    13.7k

Čuvaš se za AP, priznaj :cool:
  • Nolifer
    9.2k
    Joj glava me boli od tebe više
  • Sajla
    6.7k
    Ima li na zoni darivatelja krvi? Meni se uskoro bliži termin sljedećeg davanja, pa mi palo na pamet da bi bilo zgodno da nas se pojavi nekoliko u zona majicama i dinamovim dresovima. A onda na pivicu ili nekaj...
  • Droljo
    11.5k

Ima frende. Ali ja dajem u firmi di radim. Mogu doći u zona majici ali bil bum jedini :lol:
  • Sajla
    6.7k
    i ja sam tako nekad, ali sam promijenio firmu. sad samo Petrova 3 :strong:
    uglavnom, za cca 2 tjedna sam tamo u obilježjima zone i dinama, bilo bi mi drago da nas bude još.
  • Majki2111
    3.7k

Za mlađu ekipu:

Pogled između 34. i 50. sekunde iz mojeg iskustva dobro djeluje ako ste tip koji voli da cura priđe i započne interakciju, a čak i nešto više. :)
  • bongo
    992

Morgen...jel danas manje ljudi vozi 100 km/h po lijevoj traci?
  • Gražvydas Mikulėnas
    12.8k
    Da se preživjeti dragi kolega.

Danas je bio dodatni problem! Znači u slučaju magle ( pogotovo po noći ) je potrebno paliti maglenke jel tako? Ali neki ljudi ujutro, pogotovo kad je gužva i kada se ide na posao bez obzira na gužvu pale maglenke.

Što je točno problem? pa u gužvi ako imaš upaljene stražnje maglenke i ako su auta "nabijena" jedna na druga tvoje oko se navikava na jačinu svjetlosti zadnje maglenke, čija je svjetlost iste jačine kao kada stisneš kočnicu, i onda zapravo kada netko stisne kočnicu oko ti ne reagira jer se "naviklo" na svjetlost stražnje maglenke. Tako zapravo dolazi do dosta sudara, neki ljudi ne razmišljaju o tome već se striktno drže prometnih pravila. Ako tome pridodaš da velika većina drka po mobitelu dok se voze onda imaš dobitnu kombinaciju.

Usprkos tome trudim se ne pizditi u prometu jer mi je draže razmišljati o takvim "problemima" nego o tome da li će me pogoditi raketa

Ugodnu srijedu želim svima
  • Plavi-9
    770
    a što reći o vozačima koji imaju ugašena svjetla? pogotovo auti bijele boje u magli :grin:
  • Mrvica
    4k
    Ali neki ljudi ujutro, pogotovo kad je gužva i kada se ide na posao bez obzira na gužvu pale maglenke.Gražvydas Mikulėnas

Neki ljudi su uvijek spremni na to da će se gusta magla spustit :lol:
  • cavalry
    19
    Pravilo je jasno: Stražnja svjetla za maglu nemojte koristiti kada u svom retrovizoru vidite svjetla vozila iza vas
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.