Novac koji eu donira ide za projekte na zapadnoj obali, koliko ja znam nista ne ide u gazu — Nino Bule
Krijumcarenje je jedan od glavnih nacina kako se Hamas opskrbljuje. Kao da je neki problem krijumcarskim lancima poslat nestu iz ZO u Gazu, a da ne govorim kako se u danasnje vrijeme lako salje virtualni novac. — NitkoBitan
the EU has earmarked €10 million for two major infrastructure projects in Gaza that are part of the EU’s flagship projects under the EU’s Economic and Investment plan for the Southern Neighbourhood: the gas for Gaza pipeline and the Gaza central desalination plant related works. — Krizy
Čekam da mi ovi naši koji naginju Palestincima i dalje odgovore koga bi rađe primili u Zagreb 1000 arapa ili 1000 Židova ? — serbus
Bez obzira na itekako kontroveznu prošlost i nastanak i razvoj Izraelske države, sviđa mi se ideja Izraela kao trna u oku muslimanima i arapima. Išao bih toliko daleko da kažem da su oni jedan od zadnjih zidova prije Europe, — DrawTube
Nek se revizijom izbaci to iz programa i to je to. — Nino Bule
https://en.wikipedia.org/wiki/Battle_of_Gaza_(2007)Cek, zelis rec da Hamas i Palestinska samouprava uopce nisu bliski? — NitkoBitan
Pa kako medusobno funkcioniraju u Gazi? — NitkoBitan
Nemoguce da se Hamas u Gazi razvio bez pomoci Palestinske samouprave. Dojma sam da Hamas odraduje prljave poslove umjesto njih. — NitkoBitan
Direktna iz EU , upotrijebilo se teško naoružanje da života više nema na tom prostoru... Svaka članica mora uzeti ili Arape ili Židove evo zadovolji glupana pa mi odgovori koga bi birao ? — serbus
Narod koji se, kao i npr. Sirijci koji su također ispalili rakete prema Izraelu, — Krizy
ne uspije uklopiti u modernim društvima jer sve što žele je agresija, nasilna promocija svoje vjere što trenutno gledamo u Skandinaviji i doslovno svim zapadnoeuropskim državama. — Krizy
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.