• Orc123
    8.7k

Ne, treba nam Bosko i Perke oni su sjajni! Sram ih bilo Maxa, Sosu i Perkovica....isto tako sram bilo Kaneka danas...menalo i marin moraju biti ispred njega ipak su oni tu duze u dokazani su igraci Dinama...
  • Mali Zeus
    14.2k
    Čovječe taj Sosa do sad igrao protiv Ponikva i ljudi su već odlučili da je loš.
  • Majki2111
    3.4k
    Emreli je i prije igrao krilo kod nas.
  • Dudu9
    886

Nismo 2 utakmice zabili gol, a tvoje riješenje je da zamjenimo stopere, to će možda popravit obranu iako sumnjam, ali kako to rješava pitanje zabijanja golova?
  • Captain America
    18k
    ljudi su već odlučili da je lošMali Zeus

Igrač s brojem 4.

Šutalu se skida sve po spisku koji je domaći. Ovaj bi sjeo u auto i vratio se u Bolognu nakon 3 ozbiljne utakmice.
  • Orc123
    8.7k

Cak i na onoj oranici od terena ja se ne sjecam ni jedne lose reakcije...ono je bila oranica a ne ovo danas.
    Ali neka oni su stranci pa eto sram ih bilo jer s klupe ne daju veci doprinos i ne drze bar liniju zaleđa. Cak mislim da Sosa kriv za prvi gol jer je sjeo na stolicu do pa nije drzao liniju.

Mislim da od Boska u zadnjih 7 utakmica mozes sloziti bolju kompilaciju!
    Da ga istrpimo do zime ili do ljeta?

Ne moje je rjesenje da svaku utakmicu ne ulazimo s golom minusa pa onda imas neku priliku izvuc i nerjeseno a to da smo u napadu kriminalni to je jasno ko dan!
  • i more je plavo
    1.1k

Od obrane sve krece.

Kad znas da imas stopere koji ce zatvoriti i golmana koji ce nesto obraniti, slobodniji si u kreaciji i pokusaju driblinga, znas da ak zajebes, ima ko ispraviti.

Ovak vrtimo lijevo desno na sigurno, a cim probamo nesto prema naprijed, netko otraga kiksa i lovimo rezultat.
  • Dudu9
    886

Prije smo imali golmana koji bi skinuo zicere, a sad onaj koji prima svaki malo bolji udarac na gol
  • OsamŠest
    3.5k

Totalna glupost.. Pa daj pogledaj roster Jakirovića sad i usporedi sa sastavima prethodnika..
  • Doktor Kunić
    3.8k
    Nikakav otkaz, puna podrška Jakiru. Nadam se da neće uprava donijet krivu odluku kao i sa Bišćanom. Sa ovim kadrom nam ni Sveti Petar nebi pomogao, ljudi su na vrijeme zazivali pojačanja nisu im ništa priuštili. Treba otkaze podijeliti u upravi. Jakire izdrži nemoj odustat!!
  • Nogo
    4.1k
    Ja ne znam o kakvom otkazu pričate. Prodaje, ozlijede i baksuzi od igrača koje ima. Da on nije vratio Kulena pa mi ni napača nebi imali.
    Ovo je Šimić najviše kriv i ostatak gamadi. Biščan je vapio za pojačanjima i šta je dobio?
  • Doktor Kunić
    3.8k
    Ne trebamo biti ko kmečavci sa juga i svaki mjesec novog trenera tražiti, upiremo prstom u krive ljude, glavni krivci su u uredima gore.
  • Jaro
    7.7k
    Ovo je sramota u rangu Gzire, Tobola i slicnih. Otkaz i upravi i treneru...
  • Crusades1986
    13.4k
    Nije on kriv za sve, al je kriv za ovu već iritantnu tvrdoglavost. Emreli nije krilo. Danas Emrelija stavi na krilo. Perić i Boško rade cirkus svaku tekmu kad krenu zajedno. Perić i Boško danas krenu opet skupa. Menalo ne može mrkvu iščupat. Danas krene Menalo opet.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.