• BBB Sibenik
    6.1k
    Kako su dobili drugi derbi to je isto za sjest i plakat.NORTE

Prvi derbi ajde, al drugi je bas za to “sjest i plakat”

Sada će u prvih 11 imati 6 novih igrača. S pravom se nadaju osvajanju tri boda.Krizy

Ja ne vidin način da tovari izvuku bod gori a ne tri, ako će prezentirat igru ka protiv Istre,Gorice, Lokse i zadnje nas. Rijeka mora debelo doma podbacit za tako nešto u šta sumnjan. Plus su nabrijani na njih ka na nikog
  • NORTE
    18.2k
    Prvi derbi ajde, al drugi je bas za to “sjest i plakat”BBB Sibenik
    Prvi derbi su trebali izgubit i to uvjerljivo.
    Nažalost Petko se glupirao na penalu umjesto da ih odmah zakuca na dno.
    Imali su puno sreće tad pa su na toj euforiji stvorili solidan ulaz u sezonu.
  • IstinaZaDinamo
    2.2k
    Solidna kazna od 40k tovarima, ako/kad se ponovi slijedi im utakmica na praznom stadionu.
  • BornaPŽ1986
    1.1k
    Ja ne vidin način da tovari izvuku bod gori a ne triBBB Sibenik

Ovakve stvari su se pisale 2 tjedna pred nas derbi u nedjelju pa smo vidjeli ishod, "nema sanse da nas dobiju itd.". I meni je Rijeka blagi favorit ali ajmo reci da je to nebitno, i Rijeka ih je znala dobit ali znao je i ajduk, sve je otvoreno po meni, uz to pobjeda protiv nas ih je valjda digla i kuze ako dobiju Rijeku da su prosla 2 od 3 konkurenta uspjesno.
  • Captain America
    20.4k
    Rijeka je kući dobila 1 utakmicu od zadnjih 6 i u toj zadnjoj ovi nisu imali majmunče i padavičara Krovinovića. Pušem na hladno u slučaju subotnje utakmice.
  • Ludovic IX
    9.5k
    Svi se uzjogunili zbog naljepnica po rijeci. Nisam vidio da se uzjogune kad ovi 90 min mrze dinamo
  • db-izbjeglica
    18k
    jučer gledam ovaj ballkani i znate što mene zanima....koji bi bio njihov domet u HNL-u.
    ne znam....meni izgledaju kao momčad sa glavom i repom.

ovo nije bila utakmica u kojoj su se oni zabunkerirali, drži gaće da ne primiš pa ako gore nešto prođe, puna šaka brade. ako ćemo iskreno, tako obično izgleda utakmica u kojoj dinamo gubi bodove u HNL-u.

prije par dana je magarad dobila dinamo, al su imali 30% i kusur posjeda...jedna kontra i to je to.

kosovari su sinoć izašli igrati nogomet...dinamu je falilo par igrača, teren je bio loš, ali oni su uspješno konkurirali u svim segmentima igre, bili konkretnija momčad. na kraju krajeva, u prošlom kolu su fino namučili i plzen u gostima, izgubili na guzove, gdje su također imali čak i veći posjed od čeha.

gledam HNL svai vikend, po nekoliko utakmica...iskreno, meni kosovri izgledaju kao momčad koja bi u HNL-u bila jako visoko. nisam siguran da je osijek išta kvalitetniji od njih...a mislim da je to nešto oko čega bi se hrvatski nogomet trebao zamisliti.
  • Jaro
    10.6k
    yep, odigrali su tama kako dinamu pase. Ne zatvoreno, bez pretjeranog presinga, nisu previse brzi, a ni tehnicki superiorni. U HNLu bi vjerojatno bili medju Varazdinom, Lokosima, Goricom - dakle neka sredina ljestvice...
  • Mali Zeus
    18.9k
    Mučit ćemo se mi u nedjelju, zaboravite priče o suboti. Lako za to.
  • Ludovic IX
    9.5k
    koliko je ova liga loša u ovom trenutku. bez petka, sa lošim mišićem, baturinom, mi smo razina hajduka a to je jako loše
  • vjeko1701
    17.4k
    Bez da pokušavam opravdati jučerašnji rezutata al meni je bio dojam da su barem pola koraka-korak iznad Belupa, možda tu negdje s Goricom ili Varaždinom. U svakom slučaju ne "gori o Rudeša"

Realno, imali su i prošle sezone dobrih skalpova doma.
  • Krizy
    59.8k
    Digla se ovih dana Torcida na Armadino "Livaja umri".
    Evo nekih radova te iste Torcide:
    109483.jpg
    torcidaporuke.jpg
    Stavljam iz razloga što miriše na vrući derbi između Rijeke i Hajduka, kakav nismo imali jako dugo vremena.
  • Teofil Kateran
    3k
    Bome golijada na Slaven-Varaždin.
  • IceMan
    3.4k

Al bez gola opet našeg “pulena”.

Mislim da nakon transfera nije zabio gol.
  • vjeko1701
    17.4k
    Danas držimo fige Osijeku da se malo skocka prije idućeg kola i Pjaci da nam pomogne.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet