• Ludovic IX
    7.4k
    4 rasprodana koncerta neke cajkuše u Areni Zagreb..

možda je to rješenje da se privuku zagrepčani na dinamove utakmice.. stavit cajkušu prije tekme. znam da će ovo nekima zvučat kao provokacija ali jel nije sramota da tamo neka polu pjevačica privuče 40-50k ljudi u dvoranu u 4 dana a dinamu treba 10 utakmica da privuče toliko ljudu i još je vjerojatno jeftinija ulaznica na dinamo neg na ovu...
  • NORTE
    12.1k
    možda je to rješenje da se privuku zagrepčani na dinamove utakmiceLudovic IX
    Rješenje je novi normalan natkriveni stadion.

Na stadion kao ni na cajkušu u Areni ne dolaze samo Zagrepčani.
  • seljak86
    2.6k
    kak ti se da trošit energiju na živciranje oko toga
  • BBB Mataa998
    1.9k

Realno ti usporedba nikako nema smisla...
  • jedan u nizu
    8.8k
    Nije isto doci jednom u 5 godina na koncert nekoga koga slusas, i na tekmu dinama koji godisnje odigra 30ak utakmica u gradu.

Vjerujem da kroz godinu dinamo pogleda preko 30k, ako ne i 50k razlicitih ljudi, a pogotovo u sezonama kada se igra liga prvaka.

Nije usporedivo uopce.
  • M94
    1.3k
    Mafija u klubu i stadion za zupanijsku ligu su po meni glavni razlozi.
  • bongo
    842
    Sad će se na sve već tisuću puta ponovljne razloga navesti i loša igra...
  • Keyser Soze
    10.5k

Čisto da se vidi di smo i koliko još možemo napredovat.
  • DrawTube
    5.2k
    Ovo za Sarajevo mi se čini kao masna laž
  • Keyser Soze
    10.5k
    Koševo je ok stadion, imali su sad 13 utakmica u nizu s više od 5000 navijača, sad su na derbiju imali preko 20 tisuća isto.
  • DrawTube
    5.2k
    onda ok. Očito su se dosta digli u odnosu na prošlu sezonu što se tiče brojki, sjećam se da je stadion za prošlog derbija bio poluprazan

Sad tek vidim na sažecima da bude dosta ovih iz Horde, valjda 2-3 tisuće, očito je to razlog dobrih brojki jer nisu dolazili prošle sezone

Bez obzira na Sarajevski standard i 800€ prosjek plaća tamo , 7.6€ za Zapad , 5€ za Istok i 2.6€ za Sjever je ništa
  • Guinness
    2.2k
    Pa do nedavno su bojkotirali čini mi se, sumnjam u ove brojke
  • zagr
    505
    malo tužno da su osječani ispred nas
  • Keyser Soze
    10.5k
    A jebiga novi stadion, mi bi tu imali minimum 10k
  • jedan u nizu
    8.8k

mene uopce ne cudi, vidjet cemo za dvije sezone, mozda cak i sljedece kada splasne euforija oko novog stadiona.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.