• Infinity
    16.6k
    U BiH ultras skupine nemaju skoro nikakvu vezu s reprezentacijom. Eventualno se Robijasi nekad aktiviraju, jer se skoro uvijek igra u Zenici. Ovo ostalo su sve redom BH Fanaticosi, kao i neke manje grupice. Tu vrijedi ona izreka da za BiH dijaspora igra, dijaspora navija. Manijake, Horde, Fukare... reprezentacija ne zanima kao grupe. Gledaju ti ljudi utakmice, ali nista organizirano. Ta ljubav je pukla prije 20 godina.
  • Tom Hanks
    3.2k
    Nije istina za Manijake,ljudi idu po Europi na gostovanja na reprezentaciju redovito u velikom broju
  • Bosna86
    11.8k
    Eventualno se Robijasi nekad aktiviraju, jer se skoro uvijek igra u Zenici.Infinity

Nemaju oni veze s navijanjem na repki… Budem na njihovoj tribini, pojavi ih se 50ak i odgledaju utakmicu u miru… BHF budu na suprotnoj tribini…
  • rob ljubavi
    872
    Tko uopće čini BH Fanaticose? Kakva je to ekipa? Klubove ne prate?

Djeluju puno ozbiljnije i normalnije od svih ovih klaunskih udruga kaj su pratile Hrvatsku
  • bbb medimurje
    3.3k
    Nebi se slozil da je losa odluka oko prvokupa za utakmice repke
    Dapace, ak netko ide na svaku utakmicu naravno da ima prednost oko kupnje ulaznice za utakmicu na koju bi htjeli svi
    Cak sam za to da taj sistem zazivi u dinamu
  • NitkoBitan
    19.1k
    Tko uopće čini BH Fanaticose? Kakva je to ekipa? Klubove ne prate?rob ljubavi

Uglavnom dijaspora. Bolja su im izdanja vani nego doma.

Koliko znam bas i ne prate BiH klubove.
  • nemapredaje
    3.7k

U Dinamu taj sustav za bitne utakmice postoji kroz prvokup vlasnika godišnjih i mislim da je to ok
  • Navijač Dinama
    8.5k
    Uglavnom dijaspora. Bolja su im izdanja vani nego doma.

Koliko znam bas i ne prate BiH klubove.
    NitkoBitan

Prvo, dijasporci veliki dio čine BH Legionse, dok ljudi koji ovdje žive su ti BH Fanaticosi uz manji broji izvana.

A i prate BH klubove, samo dosta fanaticosa ti čine članovi manjih lokalnih grupa, jer je u BIH jako izražen taj neki lokalpatriotski motiv. Recimo žešći navijači Gornjeg Rahića(selo kod Brčkog) koji igra u 1.FBIH su ti svi u BHF, kao i Manijaci iz Brčkog te manji broj stare garde Fukara. Bubnjar pokojni je bio navijač Toška i tako dalje i tako bliže.

Manijake, Horde, Fukare... reprezentacija ne zanima kao grupe. Gledaju ti ljudi utakmice, ali nista organizirano. Ta ljubav je pukla prije 20 godina.Infinity

Kako Manijaci, Fukare tako i RA su redovni na gostujucim utakmicama i nerijetko na domaćim. Recimo bili su i u Lisabonu, Bukureštu, Islandu itd..

Ovo što se poteglo kako neke skupine ne mogu skupa, recimo tjedan dana prije Islanda gdje su bili Manijaci do Red Armyja na tribini, su se međusobno potukle te dvije grupe usred Mostara(utakmica Velez-Željo)..
  • Mali Zeus
    14.2k
    Navodno je samo 10 posto ulaznica išlo i slobodnu prodaju, ostalo Mi Hrvati, Hns dijelio i sponzori.

Privatna zabava..
  • Teofil Kateran
    1.4k
    Nikoli Mori aktiviran pretpoziv.
  • Tundra
    694
    Nikoli Mori aktiviran pretpoziv.Teofil Kateran

Užas. Bez ikakve potrebe.
  • IstinaZaDinamo
    2.2k
    S obzirom na nedostatak krila, ne bih se iznenadio promjeni formacije. Mozda 3-5-2, 4-4-2 (romb) ili slicno.

Ali kako je to Dalic ocekujem ipak Vlasica i Pasalica na krilima.
  • dinamozivivjecno
    2.1k
    Mislim da cemo prije igrat 3-4-3 nego 4-4-2.

Livi
    Sutalo-Gvardiol-Erlic
    Broz-Modric-Kovacic-Pasalic
    Krama-Plivaja-Brekalo
  • jedan u nizu
    9.2k

moro koji jedva igra i nezapazeno kad igra dobije predpoziv.
    Dok najbolji veznjak lige ne dobije ni to.
  • Jaro
    7.7k
    koji? Postonjski?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.