koji su samo produkt tvojih uvjerenja (krivih) — mali M
Drago mi je da si se malo raspitao i došao do glavnog problema koji je sadašnjoj vlasti ideološki — mali M
cekaj, ja imam auti, trazim 10 tisuca za njega, ti nudis, ne znam, 6 te ako ja nedam tovje lihvarenje? — Jaro
prvo nebi se slozio da je pola toga pripizdina, drugo ne mozes usporediti cijenu nekog zemljista koje je gradevinsko i na kojem mozes graditi zgrade/kuce i zemljiste koje ne mozes niti kupiti jer je tamo stadion, i jer nitko drugi nema pravo kupnje toga, a jos najmanje sagraditi nesto.ali realno cisto lokacijski sve su to "pripizdine" u odnosu na Maksimir. — Jaro
vijek će dat zemljište na korištenje ako je za "veće društveno dobro i namjenu — mali M
I u nekim drugim četvrtima su vlast koalicijom oformili bandićevci, hdz i desnica. — NORTE
I tu jednostavno dolazimo do toga da teza da ce crkva uvijek dati i ustupiti svoju imovinu radi drustvenog dobra, je jednostavna laz. — jedan u nizu
dvije stvari vrlo jasne, možda tebi i ne. Crkva nije ideologija nadao sam se da toliko znaš. ako tvrdiš da je onda se vraćamo da si licimjer kad kažeš da neznam tvoja "uvjerenja" jer su vrlo jasna po epitetima koje su ljepio Crkvi da su licimjeri i lihvari.. jel? kom ti mažeš oči da mi je samo vidjeti...kada imas dvije razlicite strane uvijek je problem ideoloski, nekome je jedna ideologija bliza, a druga strana. Tu uvijek treba naci kompromis, pogotovo kad aje neka vlast u pitanju. Da vlast treba biti za sve, ne samo za svoje 'sljedbenike', ali isto tako je normalno da ce oni vise gurati neke svoje stavove koji se razlikuju od stavova onih koji nisu izabrali tu vlast.
Tako da se nadam se da ce tu doci rijesenja izmedu grada i crkve, a moze doci jedino kompromisno, — jedan u nizu
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.