• nemapredaje
    5.3k

Nadam se da se nakon jučerašnjih promjena može utjecati na to da ne dođe do tog dogovora.
  • NORTE
    16.2k
    Inače, Lukoil je već neko vrijeme u pregovorima s upravom našeg kluba radi moguće suradnje u istom ili sličnom obliku ko s tovarima. Tako da...Mr Anderson
    Mislim da neki tip to i napisao odmah nakon što je objavljeno sponzorstvo Hajduka, ako se dobro sjećam da se isto sprema i za Rijeku, Osijek i dinamo, ali od tada ni riječi o tome.
  • bbb medimurje
    4k
    Imate i kolumnu od Petranovica na DP-u ak imate zeluca to citati
  • Nevo7
    975
    Prevario bi se sa Lukoilom, oni su privatna kompanija, za razliku od Gasproma, Rosnjefta i ostalih naftnih i plinskih kompanija u Rusiji. Prvog dana su osudili rat, njihov bivši šef je pao u bolnici kroz prozor (istinabog, bio je stvarno teško bolestan), ali im se vodstvo i dalje ne približava "vatri", nego je bliže Zapadu. Zato i dalje mogu slobodno poslovati po EU i SAD-u, dok Rosnjeft i Gasprom imaju velike probleme.
    Mislite da bi Plenki, kao netko tko fakat gleda da se uguzi u nekoj EU fotelji, riskirao svoju karijeru kad mu najdraži klub dovodi Ruse?
  • Mr Anderson
    11.9k

Ne znam za Rijeku i Osijek, ali znam da pregovori Lukoila i Dinama traju već neko vrijeme.
  • Keyser Soze
    13.8k
    Pročitao naslov i skužio kud vodi, zadnja rečenica da nema dokaza da su navijački predstavnici odabrani legalno i demokratski, a zalažu se za demokraciju je onaj klasični, kvalitetni, tovarski kmek.
  • Mali Zeus
    17.4k
    Tko je njih proglasio stručnjacima za demokraciju.
  • Imamo Dinamo
    3.9k

Jer eto, logično je da se u nedemokratski sustav može biti izabran demokratski.

Kakav idiot, pročitao sam prvih par rečenica i, moram priznati, radi bolje od bilo kakvih laksativa
  • vjeko1701
    15.6k
    U pravu je kolega, odmah nakon potpisivanja s Hajdukom je izašlo da se vode pregovori i sa preostala tri kluba iz vrha.

Također je istina da je Lukoil privatan te se javno ogradio od rata, čak ga i osudio i da slobodno prosluje po EU. Razlike ima. Naravno, uvijek će svašta biti podložno mišljenju ali definitivno nije isto Gazprom i Lukoil.
  • miro
    6.6k
    Lukoil je kod potpisa Hajduka išao s izjavom da dolaze u najveći hrvatski klub, pa se toplo nadam da su im vrata Dinama zatvorena
  • vjeko1701
    15.6k
    I onda za nas mogu izjaviti da smo najveći europski klub s ovih prostora...

:P
  • db-izbjeglica
    17.7k
    Ništa s njima ne bi imao zajedničko!

Jebe me se za rusiju i ukrajinu...

Možete nam biti sponzori samo, jedino i isključivo ako niste sponzori njima.

Gade mi se, svakim danom sve više i više...
  • NB86
    16.8k
    Također, sponzor zvezde i hajduka da bude sponzor dinama mi nije nimalo privlacno
  • NORTE
    16.2k
    sponzor zvezdeNino Bule
    Je ruski Gazprom. Nisam provjeravao, ali sumnjam da je i Lukoil.
  • Facke
    6k

Lukoil je sponzor kosarkasa zvezde.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.