↪Mali Zeus Ok. Malo mi je rano da to uberem. Isprika. — The Undertaker
Druga stvar kaj kod nas sudstvo takvo da se postupak pokrece i vodi kad vec pol svjedoka bude ili mrtvo ili dementno. To je rak rana RH. Na "zastari" se okrecu deseci miliardi eura koje odvjetnici i sudovi vjesto izvlace. To nikog ne smeta jer svima u sustavu pravosudja to tak odgovara. A sudjenja su zabava za medije.
Treba uvesti jednostavno pravilo nesto u stilu, godinu dana od pocinjenje kaznenog djela tuzitelj mora podignuti optuznicu, optuznica nemoze sadrzavati vise od cca 10 stranica, sud mora u roku od tri mjeseca pozvati predlozene svjedoke i presuda mora biti napisana u roku od godine dana od podizanja.
Za sve tri strane koje prekrse ove rokove ide kazna i to ozbiljna, poput oduzimanja licenci i slicno. U 2023g uvedi digitalizaciju (cuj, nije mu se urucio poziv ??? , imas mail, telefon, kaj god uvedi u zakon da npr. svaki građanin mora provjeravati sustav e-građanin, za nepreuzimanje poziva uvesti privodjenje na sud...) za sprijecenost iz opravdanaih razloga, uvesti javljanje putem video veze. Ma mislim malo sam radikalan ali mi smo pravosudno u 'urcu sam takvom. — Ali
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.