Dakle, izvučeno je skroz iz konteksta. Silvio Marić je potvrdio sve iz iskaza, ali da nije siguran, tj. da se ne sjeca tko mu je tu neku ratu dao u ruke, Zdravko Mamić osobno ili neki telkić dotičnog. Digla se graja oko ničega. — Pop corn
Dakle, izvučeno je skroz iz konteksta. Silvio Marić je potvrdio sve iz iskaza, ali da nije siguran, tj. da se ne sjeca tko mu je tu neku ratu dao u ruke, Zdravko Mamić osobno ili neki telkić dotičnog. Digla se graja oko ničega. — Pop corn
što ne valja s tom idejom? — Patak
↪Mali Zeus Ne valja to da uopće možete pomisliti da je jedno kompleksno pitanje kao reforma pravosuđa i ubrzavanje postupaka može riješiti propisivanjem kraćih rokova i ovakvim ad hoc metodama kažnjavanja. To je kao da problem zagušenosti prometa rješavate na način da natjerate vozače da voze brže. — The Undertaker
U cijeloj priči je najvažnije da li imate isti kriterij prema Modriću i prema Mariću. — The Undertaker
Meni je cak i iz ovog kakti svjedocenja di nemamo cijeli kontekst jasno da mara govori kako je zdravko bio glavni i dogovaro isplacivanje na ruke s njim, ne jednom nego x puta, vec tu od mare imamo bar nekakvo svjedocenje protiv zdravka. — Nino Bule
Koliko sam ja shvatio površno čitajući, optužba je da je Mamić te novce sa računa Dinama u Austriji koristio u privatne svrhe a isplata Mariću pokazuje da ipak nije nego je podmirivao ugovorne obaveze. — The Undertaker
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.