• maksimirski istok
    407
    pretpostavljam da se misli pratnja starije osobe, ne nužno roditelja..
  • Muka
    357

Povedi brata i niš se ne brini.
  • Juznjak
    4.7k
    Nema Takura nigdje na ovim slikama s treninga. Bar ga ja ne vidim. Pošto ga svi volimo možemo se tješit da je prebrz za kameru i ostatak ekipe i da ih vodi za pola kruga :joke:
  • Doktor Kunić
    7.2k
    Zbog čega nije odgođena utakmica Milana i Newcastla kad je navijač izboden, osim što nije umro, a naši još uvijek nedužni trunu tamo i još nam zabiberili sa gostovanjem
  • NORTE
    27.9k
    Zbog čega nije odgođena utakmica Milana i Newcastla kad je navijač izboden, osim što nije umro — Doktor Kunić
    Odgovorio si sam sebi.

To je navijač gostiju koji je ozlijeđen.

Ono je bio navijač domaćih koji je iskrvario, ne želeći hitnu pomoć, a upiknut je od svojih nožićara.

U Italiji pikanje stranih navijača noževima nije baš rijedak slučaj, vjerojatno je to razlog da su BBB baš u Torinu imali zastavicu s prekriženim nožem.
  • Doktor Kunić
    7.2k
    Pa dobro nije stvar u odgovoru, nego di je tu kompromis sad uefe? Mafija
  • NORTE
    27.9k
    Derbi na Poljudu je utakmica sezone za dinamo.
    Za oba kluba može usmjerit sezonu, a već tad ih možemo poslat na mjesto - prema ponoru.
  • sanjinlego
    4.3k

Ozljeda, ali danas će Jakirović vjerojatno odgovoriti.
  • striko
    4k

Paklen je raspored Hajduku. Bilo bi pravo čudo da uzmu 9 od 12 bodova u sljedeća 4 kola.
  • Mali Zeus
    22.2k
    Samo da na Poljudu ne uđemo kao u Pragu i dobri smo.
  • striko
    4k

Neka ih Lokosi načmu a mi dovršimo :)
  • Zagi
    19.2k
    Livi za Germanijak:

...
    iskreno nam govori Livaković i usput otkriva da je redovito na vezi sa svojim suigračima iz Maksimira.

“To je bilo tako i kada je Ademi otišao u Kinu. Nije bio dan da se nismo čuli. Okupili smo se mi stariji nakon treninga, pa idemo zvati Akija. I onda s njim priča. Tako je i sada. Dečki se okupe, pa nazovu… Lijepo je to. Ispunjava me”
    ...
  • Jameson
    524

Zbog čega su "naši" novinari gurali samo jedan narativ (grčki) u početku i tako direktno pridonosili sveopćoj histeriji?

Zbog čega nije bilo oštre kazne Mariboru i Feneru na neredima za vrijeme utakmice?

Zbog čega su Slovenci u stanju organizirati humanitarnu utakmicu s nekoć svjetskim nogometnim imenima zbog poplave, a "našima" to nije ni palo na pamet zbog dva potresa ili zagrebačkog nevremena?

Zbog čega svi u Hrvatskoj gledaju na UEFA-u kao da je najviša instanca europskog suda na čije odluke nema žalbe, a ne europska nogometna organizacija?

Edit - pitanja su retorička
  • Efes Pilsen
    17.1k
    Meni je nejasno kako Ceferin moze reci da Dinamo nema veze i ne moze kontrolirat sta grupa ljudi radi u slobodno vrijeme i da kazna nije primjerena, a da ona svejedno stoji?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet