Jednoga dana kada više ne bude izbornik, i bude klupski trener, doći će (konačno) do izražaja njegov nogometni mediokritet.
(ali on ima srebro, broncu i drugi je u ligi nacija) — masacusec
Navijam i ja za Srbe kao i Dalić, bliži su mi kao narod nego Nigerijci. Kada vidim Nigerijce, Nepalce i ostale došljake u našu zemlju ipak se radije podružim sa sugrađanima Srbima sa kojima imam sto puta više zajedničkih stvari negoli sa ovim crncima i azijatima. Ako sam zbog toga manje Hrvat jebiga, sorry. Komnen Andrić mi nekako kultorološki bliži i draži od Atiemwena. — Maksim Maksimirski
Ti crnci i azijati nisu klali moje sugrađane i ne prisvajaju si teritorij moje države. — Sljeme
Ti crnci i azijati nisu klali moje sugrađane i ne prisvajaju si teritorij moje države. — Sljeme
Nepalac na motoru što vozi glovo — Markelo
Crnci i bliskoistocnjaci su skloniji kradama, nozevima i silovanjima od Srba. — NitkoBitan
Tko zna tko će biti "neprijateljski" narod sutra. Ja ni jedan narod ne smatram neprijateljskim već njihove režime, politike, namjere elita. — deda
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.