• sanjinlego
    4k
    Istina. Nije mogao u Lokomotivu jer kao jedan igrač u istoj sezoni ne može nastupati za 3 kluba iz HNL-a. Ako sam dobro shvatio hehe
  • rakurs
    1.6k
    Posljedično, u slučaju da Bruno Petković otiđe iz Dinama ove zime, a što se očekuje jer novi ugovor nije potpisan, Fran Brodić se ne bi se mogao vratiti u Maksimir. I zato je u dogovoru klubova i igrača odlučeno da ostane igrač Varaždina. - Lesički

Brodić za Petkovića, pa da, sasvim logično. Majko mila
  • flexXy
    3k
    Odvratno ne znam sta bi drugo rekao. I da taj moze igrat u Dinamu mogao si ga potpisat 1.12. besplatno a ne da dajes novce na njega. Cemu ce sluzit Brodic, sta da zamijeni Kuletovu ulogu letece zamjene u Lokomotivi.
  • cron1ck
    1.8k
    Znaci Brodić, pretpostavlja da je za upravu to zamjena za Perkovića
  • Orc123
    12.6k
    Brazilac ima milju po sezoni...pa dajte mu i tu blizu milje i potpisat ce! Ima samo 26g i moze biti dugorocno rjesenje ...odsteta nije velika ...nemojte stalno stedit na ekipi pas m.
  • NitkoBitan
    29k
    Ajmo ne napadat Brodica, nije on kriv. Mislim da je decko Dinamovac, za pocetak. I ako se zanimamo za njega zakaj ga kupujemo sad i ostavljamo na posudbi umjesto da dode za dz na zimu ili iduce ljeto :roll:
  • Maksim Maksimirski
    7.1k
    Očito da Petković odlazi na zimu i očito da ga neće zamijenit zvjerka sa plaćom od milju eura nego Brodić koji valjda u Varteksu igra za 3000 eura mjesečno.
  • Keyser Soze
    14.8k
    Pa zar nije Jakir rekao neki dan da Petković potpisuje i da je sve dogovoreno, nadam se da je ovo spin Lesičkog jer valjda nitko u klubu nije toliko lud da misli kako Brodić može zamijenit Petkovića...
  • Mlađi referent
    13.5k
    Brodić je naš i ostaje u Varaždinu do zime.Keyser Soze

Petko - Baturina - Brodić
    Imamo tri igrača koji igraju najseksi nogomet u HNL-u

Brodić bu demantirao sve hejtere, i nisam sarkastičan. :cool:
  • Maksim Maksimirski
    7.1k
    A ne vidim razlog za dovođenje Brodića osim ako nije uračunat odlazak Petka.
  • Keyser Soze
    14.8k
    Nećeš to gledat ako Petko stvarno odlazi na zimu.
  • NB86
    16.9k
    Ja se nadam da je doveden jer drmicu i kulenu istice ugovor na ljeto se pripremaju ako ih se rijese na zimu, ali vjerovatno je neki puno gluplji i stetniji po klub razlog
  • sanjinlego
    4k
    Ne ide Petković, opustite se.
  • NitkoBitan
    29k
    A ne vidim razlog za dovođenje BrodićaMaksim Maksimirski

Kao drugi ili treci napadac bi po meni bio oke opcija, i brojke u HNLu u zadnje vrijeme su mu dobre. Drmic odlazi sigurno, Kulenovica valjda ne planiraju dugorocno zadrzat i tko ostaje za spicu? Petko (ako potpise) i tko jos? Emreli je nesto izmedu krila i spice.
  • Crni86
    12.6k
    upravo to je i meni palo na pamet. Sasvim oke opcija za rotaciiju i jos k tome nas domaci decko. I vrlo vazno zna se sa kime se Brodic posvadio u klubu oko svoga odlaska tako da vjerujem da je i tu neki znak.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.