• flexXy
    3.3k
    Odvratno ne znam sta bi drugo rekao. I da taj moze igrat u Dinamu mogao si ga potpisat 1.12. besplatno a ne da dajes novce na njega. Cemu ce sluzit Brodic, sta da zamijeni Kuletovu ulogu letece zamjene u Lokomotivi.
  • cron1ck
    2.4k
    Znaci Brodić, pretpostavlja da je za upravu to zamjena za Perkovića
  • Orc123
    16.7k
    Brazilac ima milju po sezoni...pa dajte mu i tu blizu milje i potpisat ce! Ima samo 26g i moze biti dugorocno rjesenje ...odsteta nije velika ...nemojte stalno stedit na ekipi pas m.
  • NitkoBitan
    38.4k
    Ajmo ne napadat Brodica, nije on kriv. Mislim da je decko Dinamovac, za pocetak. I ako se zanimamo za njega zakaj ga kupujemo sad i ostavljamo na posudbi umjesto da dode za dz na zimu ili iduce ljeto :roll:
  • Maksim Maksimirski
    7.2k
    Očito da Petković odlazi na zimu i očito da ga neće zamijenit zvjerka sa plaćom od milju eura nego Brodić koji valjda u Varteksu igra za 3000 eura mjesečno.
  • Keyser Soze
    20.7k
    Pa zar nije Jakir rekao neki dan da Petković potpisuje i da je sve dogovoreno, nadam se da je ovo spin Lesičkog jer valjda nitko u klubu nije toliko lud da misli kako Brodić može zamijenit Petkovića...
  • Mlađi referent
    16.1k
    Brodić je naš i ostaje u Varaždinu do zime.Keyser Soze

Petko - Baturina - Brodić
    Imamo tri igrača koji igraju najseksi nogomet u HNL-u

Brodić bu demantirao sve hejtere, i nisam sarkastičan. :cool:
  • Maksim Maksimirski
    7.2k
    A ne vidim razlog za dovođenje Brodića osim ako nije uračunat odlazak Petka.
  • Keyser Soze
    20.7k
    Nećeš to gledat ako Petko stvarno odlazi na zimu.
  • NB86
    17.6k
    Ja se nadam da je doveden jer drmicu i kulenu istice ugovor na ljeto se pripremaju ako ih se rijese na zimu, ali vjerovatno je neki puno gluplji i stetniji po klub razlog
  • sanjinlego
    4.3k
    Ne ide Petković, opustite se.
  • NitkoBitan
    38.4k
    A ne vidim razlog za dovođenje BrodićaMaksim Maksimirski

Kao drugi ili treci napadac bi po meni bio oke opcija, i brojke u HNLu u zadnje vrijeme su mu dobre. Drmic odlazi sigurno, Kulenovica valjda ne planiraju dugorocno zadrzat i tko ostaje za spicu? Petko (ako potpise) i tko jos? Emreli je nesto izmedu krila i spice.
  • Crni86
    23.8k
    upravo to je i meni palo na pamet. Sasvim oke opcija za rotaciiju i jos k tome nas domaci decko. I vrlo vazno zna se sa kime se Brodic posvadio u klubu oko svoga odlaska tako da vjerujem da je i tu neki znak.
  • Mihaljević
    15k
    Još trebamo podebljat ugovor Drmiću i imamo ekipu za ligu prvaka.
  • Maksim Maksimirski
    7.2k
    Bojim se da će nam već od siječnja prve dvije opcije u špici biti Brodić i Kulenović.

Ne želim podcjenjivat nikoga ali realno prije godinu-dvije bi se svi smijali da nam je netko rekao kako će Brodić i Kulenović biti prve dvije opcije za špicu a da će krila biti Menalo i Marin. Danas to postaju sve realnije opcije za prvih 11.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.