• flexXy
    2.4k
    Mislim da ga nakon izjava za Frigana ni navijaci Westerlooa ne smekaju, siri bazu hejtera.
  • Facke
    4k

a kaj je krivuga rekel? Nis. Isitna je to. Otisel je u slabiji klub od Rijeke koji se bu boril da ne ispadne iz lige.
  • Mihaljević
    10.3k
    I na strani i kod kuće.
  • San Lorenzo
    16.9k
    Livaković je u ovu konkurenciju stigao braneći za Dinamo, nek to netko prenese tulavcu od izbornika.
  • Mihaljević
    10.3k
    Nemoj naljutit će se pa će opet stavit rezervu hajduka , Lillea , Atletica i prvotimca Lokomotive na gol reprezenaticije.
  • Efes Pilsen
    8.6k
    Screenshot-20230906-213805-Chrome.jpg

Oh no.. Anyway..
  • San Lorenzo
    16.9k

Slika kao da si je gurnio prst u guzicu, pa onda ponjušio.
  • Kepec
    6.5k

Poput Joachima Löwa u najboljim danima
  • Georg Koch
    4.9k
    Ima li nas jos, da ga ne diraju ove tekme reprezentacije ni 2%(iskreno ne znam ni s kim igramo mislim da je jedna Litva?) nego samo cekamo subotu iducu i belupo oooooo kad Vidovic zabije 2 gola :D
  • Kepec
    6.5k
    Nije da me ne dira, kakva je ipak je repka, ali da se više veselim Slavenu i Rudešu nego Latviji i Armeniji to sigurno.
    Petkoviću vrati nam se živ, zdrav i nabrijan jer slijedi kaos u hnlu.
  • Georg Koch
    4.9k
    ja se vise veselim Belupu nego ne znam da igramo sa Engleskom.
    Volim repku naravno, ali Dinamo je iznad svega.
  • NitkoBitan
    19.1k
    nego samo cekamo subotu iducu i belupo oooooo kad Vidovic zabije 2 gola :DGeorg Koch

Jedva cekam. Previse se negative nakupilo ovih dana/tjedana. Bas me zanima oce li to Jakirovic poslozit kak spada jer u konacnici ocjenu prijelaznog roka daju rezultati na terenu a ne komentari po internetu.
  • Georg Koch
    4.9k
    rezultat je jedino mjerilo. Bonus sto kao dinamov trener moras imati leprsavu, okomitu, napadacku igru i pobjedjivati uvjerljivo(ne moras moras, ali ono...) s tim da bi sada svi potpisali do kraja sve 1 0 pobjede jer je tako stanje.
    Ugl, mislim da ce Jakir to dobro posloziti, samo neka bude vodilja tekma sa RI :D
  • Mali Zeus
    14.2k
    Ima li nas jos, da ga ne diraju ove tekme reprezentacije ni 2%(iskreno ne znam ni s kim igramo mislim da je jedna Litva?) nego samo cekamo subotu iducu i belupo oooooo kad Vidovic zabije 2 gola :DGeorg Koch

Ima ima, sam kaj imam osjećaj da te koje repka kao ne dira najviše pišu ovod.

I pišu da Dalčić mrzi Dinamo iz dna duše itd.
    Kao da čitam tovare.
  • Ivdzo11
    4.3k
    Ivanusec umjesto Kovacica...

Livi

Jura sutalo gvardiol sosa

Modric. Broz

Kramaric. Ivanusec perisic

Petko
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.