• Captain America
    20.4k
    2 milijuna daju za Labrovića kraj Nevistića, a škrtare na kritičnim pozicijama stopera, lijevog beka i napadača? Bože, baci ciglu i budi precizan.
  • Nolifer
    11.9k
    Mišljenje o Šemperu?
  • Crni86
    12.6k
    ovo ak je istina onda stvarno se vise ne zna ko pije a ko placa u dinamu…
  • Box
    28
    Skidam im kapu. Kad pomislis da ne mogu oni nanovo iznenade.
  • Gražvydas Mikulėnas
    12.8k
    Moglo se desiti da smo doveli pasalica, da je dobivao minute na kapalju. Sve bi odradio solidno ali bez golova i asista i vecina bi rekla da je flop

Ista stvar sa japancem , da je dosao u rijeku mozda bi imao 6 asistencija do sada pa bi plakali za njime a proklinjali pasalica

Dinamo je veliki klub ali od svakog igraca ocekujemo odmah eksploziju i statistiku. Meni osobno je prvih par tekmi bitna trka i pozrtvovnost, a ostalo su prilike koje ti novi igraci moraju iskoristiti

Zato mi npr na k ide Marin, daj te minute novim deckima da vidimo di smo

Vjerujem da cemo za 2 tjedna vidjeti sve vise rotacije ali nemojte biti nervozni jer kasnimo koji bod za ostalima u ligi, jer smo i dalje za sve tv u boji
  • Mr Anderson
    12.9k
    Ovakve igrače na koje se baca drkica ki Fruk, Ivanović, Janković ja ocjenjujem u jakim utakmicama, a ne kad igraju protiv nekih taraba. Gledao sam ih protiv Hajduka i Dinama i vidio sam - ništa. Pašalić je zabio sretan gol iz slobodnjaka i to je bilo sve. Nisam gledao utakmice protiv Lillea, ali koliko sam čuo i pročitao isto ništa posebno. Ajde, Pašalić je barem gol zabio. Ali i njega treba promatrati na malo većem uzorku. Barem polusezonu. Ova trojica nama nebi bila nikakva pojačanja.
  • NitkoBitan
    29k
    Zainteresirani smo za Kalinica? Lol... Mozda je to obrnuta psihologija. Tovari bu zabrijali da je to dobar golman pa ce ga stavit na gol a Lucica na klupu :rofl:
    Propuh samo takav.
  • Facke
    6.3k
    Kakvi ste vi negativci ljudi moji. Strahota. Stvarne uzas.
  • Ivdzo11
    7.9k
    A trebao bi nam jos jedan golman, cak i da bude prvi golman.... Nevistic da brani kup i konferencijsku ligu
  • Mihaljević
    13.3k
    Od Kalinića sam i ja bolji , al dobro Kalinić ima ozljedu pa je očigledo da smo mi zagrijani. :cool:
  • Droljo
    18.6k
    Ma kakav golman. Neva mora dobiti kontinuitet do zime i amen. Zagi drugi a za trećeg imamo bar 5 njih po mlađim kategorijama.
  • Georg Koch
    6.3k
    konkretno za Pasalica, 3 gola u prvenstvu, 3 u eu, izmedju ostalog gol mocnom Lile-u.
    A sta to Spikic ima? 0 golova uz skoro sve minute u hnl-u.
    A tu je duzi niz godina, dok je pasalic promijenio sve zivo.
    Dok ne shvatimo da Spikic nije dobar igrac i da ne donosi razliku potrebnu Dinamu(za sada) onda nam nema ni napretka.
  • Olmic
    5.1k
    E sad kad sam procitao da trazimo Kalinica sve sam procitao
  • Noel
    13.3k
    Dobar golman u HNLu skoro pa sam donosi naslov. Ja sam ZA novog golmana. Nevistić je ipak bojim se imao predugu stanku.
  • Droljo
    18.6k
    Dobar golman u HNLu skoro pa sam donosi naslov.Noel

Znači livi da je prešao u varteks oni bi uzeli kantu? Još imaju i brodića
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.