• Georg Koch
    6.3k
    Nama je Livakovic prosle sezone najvise doprinio prvenstvu. Koliki god hoces utakmica je prelomio obranama i spasio. Da ga nije bilo, ne vjerujem da bi bili prvi.
    Nevistic je krivac za 1-2 gola od Ceha, i cisto gol protiv Os.
    Tko ne vidi da nam je truba na vratima(ne krivim njega samo jednostavno trenutno nije kalibar) svaka mu cast.
  • sanjinlego
    4k
    Od golmana Ivušić ili Labrović, sve ostalo fula.
  • Mihaljević
    13.3k
    Labrović je strašan golman, on je pojačanje odma... Al ko vjeruje da će ga Miškoić nakon svega ovog pustit u Dinamo , taj je lud... A evo Timo Horn nema ugovor , od sezone 14/15 - 22/23 prvi golman Kolna u najboljim vratarskim godinama... Šteta što ne vidimo dalje od HNL pašnjaka.
  • The Undertaker
    8.5k
    Dobar golman Dinamu donosi barem 10ak bodova. Ove godine bi to moglo biti važno
  • Sbkbbb
    404
    slobodnih ima mali milijun golmana, ja bih doveo sirigua, pa nek movu reći da su doveli kapitalca hahaha
  • NitkoBitan
    29.2k
    I da dovedemo "dobrog" golmana opet bi dao jos priliku Nevisticu barem do pocetka 11. mjeseca. Naprosto je dugo bio odsutan i logicno da mu treba neko vrijeme za vratit se u formu. U Rijeci je bio odlican golman. Fizikalije za golmana su mu izvrsne.
  • Georg Koch
    6.3k
    horn je brutalan nego ne vjerujem da smo sposobni dobiti takvog golmana.
    A realno i placom odskace od nasih standarda
  • Olmic
    5.1k
    Nevistic mora ostat prvi golman
  • Joza
    645
    Nisam mislio da cu ovo rec al fali mi miro na ovoj temi.
  • NitkoBitan
    29.2k
    Nisam mislio da cu ovo rec al fali mi miro na ovoj temi.Joza

Vratio se jucer u stilu.
  • sanjinlego
    4k
    Ništa od Labrovića, i Ivice Ivušića. Možda neki golman tipa Horkaš i slično potpiše do 8.9. i to je to. Nevistić ostaje prvi golman.
  • Joza
    645
    Ma znam, al nikad dosta
  • Mr Anderson
    12.9k
    Nevistića treba istrpiti još barem 7-8 utakmica. Najjači su mi ovi mudraci koji bi škartali dobrog golmana nakon 1-2 utakmice, a čovjek nije branio čitavu vječnost.
  • Georg Koch
    6.3k
    Gdje se ono mogu vidjeti svi free golmani, po vrijednosti po tm-u
  • NitkoBitan
    29.2k
    Nevistic je doslovno saznao da brani na tekmi protiv Rijeke dan dva prije same utakmice i na toj tekmi prima bezvezan gol od odbijanca pred sam kraj inace bi mu prva tekma bila clean sheet. Zatim slijede tekme protiv Sparte koja lovi zaostatak i nezgodnog Osijeka kod kuce. Logicno da ce primat golove.

Iduce 3 tekme su Slaven Belupo i Astana kod kuce i Rudes na Kranjci. Nisu to bas tekme gdje bi trebao branit pod pritiskom, ajmo vidjet kako ce to odradit.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.