• Gražvydas Mikulėnas
    12.9k
    ja bi doslovno forsirao HNL sa jačim sastavom a u Europi igrao miks sastavom , sa takvim rosterom trebamo moći prezimiti

ajmo uzeti titulu pa se okrenuti idućoj sezoni

riješiti stanje u upravi i sa statutom pa šta Bog da

u međuvremenu će nam se ozljeđeni igrači vratiti i definitivno se nadam da ćemo se riješiti "viškova" sa jačim plaćama

trener bi svakako trebao biti blizak sportskom direktoru i "skautati" tržište ( pogotovo van RH)
  • Droljo
    20.9k

U načelu se slažem sa svime ali imamo jebenu šansu naderat koeficijent sad sa svim pobjedama + još bodovi za direkt u osminu finala. Ko zna jel bumo ikad više igrali konferencijsku ligu...
  • Cosey
    584
    Zar nije netko stavio raspored? Primjer, prva doma protiv Astane, a u nedjelju Rudeš. Nek ide u 100 p... m...
    ak nemre prvi sastav zaigrati protiv Astane.
  • Droljo
    20.9k
    Ma i igrat će. Pobjeda na početku kampanje je jako bitna. A ak nemogu igrati svaka 4 dana nek si ga pljugaju. Napravili milijunaše od njih a kao puno im utakmica. Naravno, bude i načetih, kartona ovo ono pa se može dva tri promjeniti. Ima ih sad dosta
  • Georg Koch
    6.6k
    Slazem se sa ovim, u hnl-u sa 1.sastavom, a u ovoj konf.l.miksati, ako kaneko ne moze igrat protiv balkania i astane koju smo dobili 6-0, onda gasi klub.
    Kaneko, kule, marin, sucic, francuz...
  • IceMan
    3.4k
    Jel neko zna točno što je s Lukasom Kačavendom.

Piše ozlijeda koljena i operacija i nema ga mjesecima. Okej.

Di se ozlijedio? Što operira u koljenu? Dal prednje križne opet, dal menisk, dal ovo ono. Kolko će izbivat? Dal se odmah vraća u Loksu? Tko ga plaća sad?

Još jedna jebena (Dinamova) enigma za koju se očito sve radi da ostane pomalo ispod tepiha.

Ima ko kave informacije?
  • Jaro
    10.7k
    Bila je potrebna nova operacija za onu istu ozljedu ocito. Kad se nakon trganja kriznih ligamenata vratis na teren za 6 mjeseci - gotovo nikad nemre zavrsit dobro...
  • IceMan
    3.4k
    To je tvoje mišljenje, ili tvrdnja. Ja nisam nigde službeno pročitao zašto i kako?

Valjda ne žele sami sebe pokopat priznanjem ono što svi vidimo da su napravili najbolesniju ili najkomičniju glupost valjda u povijesti Dinamovih transfera.
  • Jaro
    10.7k
    moja pretpostavka - temeljena napisima i odgovorom iz naseg kluba na pitanja - gdje ne negiraju da je ozljedjen nego da su ga doveli s namjerom da rijese sve njegove probleme i iskorite ga za buducnost kao jednog od najvecih potencijala u hr....
  • IceMan
    3.4k
    Al čemu onda posudba do zime?

Ja nebi riječ rekao da su ga kupili ozlijeđenog pa ajmo vidit.
  • austrijanac
    7.8k
    Prebijanje troškova u iducu fiskalnu godinu.
  • Georg Koch
    6.6k
    Index pise ono o cemu se i ovdje pisalo pomalo, da idemo na 4 4 2.
    Nesto bas ne vjerujem previse u to opcenito.
  • Nousername
    825
    Index inace ima ljude bliske Jakiru pa znaju kak cemo igrat
  • Gražvydas Mikulėnas
    12.9k
    U tamnici tvoji su vojnici

LN
  • Droljo
    20.9k

Ovo sam ja skužio iz odgovora kluba na pitanja zone:

Doveden je da ga se operira te da kod nas, u puno boljim uvjetima, odradi pravi oporavak jer misle da je ultra mega talent.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet