• hardek
    5.1k
    Znači mi se stvarno moramo pomiriti s time da nećemo nikoga platiti više od 500 000 po sezoni?
  • emilperska
    10.9k
    Ponavljam..
    Noa je naš Stipe Mesic. Izdajica i prevarant, a tajnica i nosačica torbe je Jadranka Kosor. Bit ce zlatnim slovima upisani u knjigu izdajnika i prevaranta. A Noa ce u znak zahvalnosti zbog transfer politike dobit kapelicu u Trogiru jer im je donio prvi naslov nakon 19 godina..
  • Infinity
    18.9k
    Ocito da necemo, ali se ja prvi s tim pomiriti necu.
  • Zagi
    10.5k
    Sergej ne bi amenovao transfer da nesto ne vidi u ovome....Orc123

Sergej je tu tri dana.
    Najbolje da njemu nakeljimo još i odgovornost za ovakve transfere.
  • Lynx17
    4.3k
    Ponavljam..
    Noa je naš Stipe Mesic. Izdajica i prevarant, a tajnica i nosačica torbe je Jadranka Kosor. Bit ce zlatnim slovima upisani u knjigu izdajnika i prevaranta. A Noa ce u znak zahvalnosti zbog transfer politike dobit kapelicu u Trogiru jer im je donio prvi naslov nakon 19 godina..
    emilperska

mesic1.gif
  • NitkoBitan
    28.4k
    Ako dođe ovaj koji je blizu, Miško može na klupuPapastrumf

Ocel bit barem ista od ovog...
  • Jaro
    10.5k
    mislim da je vec jucer/jutros rekao da vjerojatno nista
  • Orc123
    12.4k

Danas je Sergej dao izjavu da gledaju igrace, sa se radi punom parom i da je u stalnom kontaktu s Upravom! Jos prije jw govorio da zeli biti uključen u dolaske igraca tako da je sigurno uključen i u ovaj transfer...
  • Olmic
    5k
    nazalost ocito beskicmenjak kao njegov prethodnik..suti i sere kak su to pojacanja. A kaneko max i ovaj sosa ne bi bili u prvih 11 9/10 klubova hnl
  • Orc123
    12.4k

A jesi ga sad zasro....za ovoga nezz i ne bi ga dovodio ali Kaneko i Max bi u svim klubovima Hnl bili pojacanja...i jedan i drugi nisu dobili nikakve prilike a ono malo sto su dobili pokazali su da su dobri igraci koji normalno da trebaju vremena da se prilagode i uigraju...druga je stvar sto peilike nece dobiti
  • San Lorenzo
    19.7k
    ↪flexXy https://youtu.be/wiiChY9uPSc?si=g8qmcYqgBDL23a0t

Evo kolega uživaj u najlošijem highlights videu koji sam ikad vidio. Čak mi na trenutke djeluje kao parodija
    hardek

Šimićeva pojačanja su rang Palikućinih koje je dovlačio u Rijeku prošle sezone.
  • nemapredaje
    5.5k

A na temelju čega si to zaključio?

Koliko su utakmica, tj. koliko su minuta odigrali u Dinamu?
  • Olmic
    5k
    ma ras,ktc,dilaver to su bila pojacanja, max je mozda ali mozda prinova, nis bolji od recimo katanica

Kaneko ako kod 2 trenera ne moze do minuta valjda ti je jasno kakve je kvalitete
  • Orc123
    12.4k

Koja dva trenera, kod biscana je igrao...normalno da ga nije protiv Aeka gurnuo u vatru odmah...!
  • superhik
    12k
    Uprava kluba sa lovom od transfera

bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.