• Teofil Kateran
    2.9k
    Znam da teško zbog svega ovoga kaj se događa, ali evo nadam se da će sutra bit neko predstavljanje i da će Petko novi ugovor potpisat, cijeli dan ću samo refreshat službenu stranicu...
  • Infinity
    19k
    Nakon ovakve predstave vjerojatno nitko ne zeli biti dio ove ekipe, nazalost. Ako smo ikoga i mogli dovesti, vise ne mozemo. Moze nam doci netko tko dvije godine nigdje nije dobio priliku, pa ovdje vidi sansu za minute.
  • Captain America
    20.4k
    Puno su slabiji protivnici i tu ce onda neki sucic ili marin cak mozda i moc rec nestoCrni86

Stvorit će se fama u javnosti kak mi imamo 2. koeficijent u tom mickey mouse natjecanju i da se trebamo borit za trofej što će stavit dodatan pritisak na Jakirova leđa da gura glavne vedete jer *prodaja ugleda*.
  • Orc123
    12.6k

Frwnde bez par pojacanja mi ne mozemo tjerat na 3. Kolosijeka! A cilj je skupljat koeficjent...vise nego kljucno je to! I naravno u prvenstvu gurat!
  • Crni86
    12.8k
    Na kraju krajeva mozda sad nekim clanovima uprave koji sikaniraju simica dode malo do glave da je vrag odnio salu pa se covjeku da da radi svoj posao pa dobimo 3 bombe za vikend kako bi se isprao gorak okus.
  • Facke
    6.3k

Nemoj biti tak negativen. Takve utakmice se dogadaju. Nismo mi jedini koji su prednost zasrali. Ja se nadam da je Gunter resen, da je Wolf resen i da dolazi onaj koga je Papastrumpf spomenul. Eto. Nema predaje. Znam porazi su teski, pogotove ovakvi. Ali dogodile se. A to se dogodi svakih 30 godina. Glavu gore. Ajmo pozitive male.
  • Crni86
    12.8k
    slazem se al morat ce se onda odredit prioriteti a ja mislim da je to svakako HNL jer dzabe ti koeficijent ak neces biti prvi na kraju. Sta je najzalosnije kak nas ide zdrijebanje ove godine dobit cemo tu tezu skupinu nego da smo europa ligu igrali…
  • i more je plavo
    1.3k

Sad bi novinari trebali nabiti presing tovarima da su bolji i da ak kiksaju u najturbulentnijoj Dinamovoj sezoni zadnjih godina da bu more poplavilo poljud.

Jer Sucic, Spikic, Bulat, Marin, Emreli, Menalo, Nevistic, Vidovic taj teret jos nisu nosili, a sad bi trebali.
  • Mihaljević
    13.3k
    Ako neko nakon današnje utakmice ne želi doći , onda je taj htio doći samo zato jer igramo europa ligu... Takvi nam ne trebaju. Amen.
  • Mlađi referent
    13.5k
    Na kraju krajeva mozda sad nekim clanovima uprave koji sikaniraju simica dode malo do glave da je vrag odnio salu pa se covjeku da da radi svoj posao pa dobimo 3 bombe za vikend kako bi se isprao gorak okus.Crni86

A na kojoj osnovi vjerujemo da ovaj kadar nije Šimićevo maslo? Mislim, bez zajebancije. Čim je došao, je li najavio rezanje troškova i štednju? Je. Je li se to dogodilo? Je.
    Je li najavljeno okretanje francuskom tržištu jer tamo ima gotovih igrača? Je. Je li se to pokušalo? Je. Došao je Bernauer. Je li zapravo od početka ljeta priča da stožerni igrači idu nakon kvalifikacija na kaj su se mnogi forumaši križali? Je. Je li Bišćan bio izbor Šimića? Jest. Kaneko? Jest. Kažu neki i Jakir.

Uistinu, kako znamo tko je uopće kriv? Nemamo nikakvu informaciju kaj se događa i ovakav rok je trenutno potpuna enigma.
  • dinon7
    1.9k

Jer će svaki stranac doci ovdje iz ljubavi prema Dinamu. Kako da ne… da bi privukli igrače s jačim pedigreom trebamo i nešto ponuditi. Lova to očito nije. HNL pašnjaci nisu. Kaj onda je?
  • Orc123
    12.6k

Ma to je gluposti i s prioritetima. Pa uvijek je Hnl prioritet pa makar igrali LP, ali kad imas kvalitetnih 15-16 igraca onda guras na oba kolosjeka, ako smo mogli gurati LP i HNL onda sad moramo i KL i hnl! Bitna je i europa. Sta ce ti ako osvojis prvenstvo a koeficjent ti nikakav i dobis odmah jakog protivnika! Treba nac balans a za to sve skupa opet dolazimo do toga da jendostavno imaju 4 dana da se saberu i naprave posao! Glupost je da igraci sad nece htjeti doc. Opet de vracamo na Hajduk i slicne klubove koji dovode igrace i bez europe i sa skromnijim placama nego sto im dajemo mi, a o izlogu koji imaju kod nas za daljnje transfere ne treba opce govoriti. Ne treba traziti izgovore nego rjesenja! Primjera rad. Nece onaj Guntner igrat ni u Veroni, Trabzonu, Studgartu Europu! Kod nas ce igrati....
  • Infinity
    19k
    Netko tko je lomio je sigurno veceras i prelomio. Vjerujem da smo imali veci broj igraca s kojima smo pregovarali, al ako smo nekome mi i netko drugi davali slicnu cifru, logicno da ce otici u ekipu koja mu djeluje pobjednicka.

I onda se javlja ona nasa glupost 'ne treba nam netko kome nismo prva opcija'. Kome smo to mi prva opcija? Nekom svicarcu trebamo biti prva opcija? Za igrace se bori, pregovara se s njima i cini sve da ih se dovede, a ne da budemo uvrijedjene kujice jer je netko pregovarao s pet klubova. To je posao, posao tako funkcionira, a mi u ovom trenutku ne radimo svoj posao, te imamo rezultate takve kakve imamo. Hvala UEFA-i na trecem takmicenju.
  • Crni86
    12.8k
    Kao prvo Simic je najavljivao rezanje troskova u smislu smanjenja provizija za prodaje koje su bile enormne radi znamo vec koga i zasto. Kao drugo u SN je bilo naglaseno kako je Vlatka ta koja najvise potencira stednju i da je ona ta koja okrece svaki novcic tri puta jer ako se dobro sjecamo tako je propalo i dovodenje Freya iz belgije. Kao trece Maxa je uocio Biscan dok je gledao snimak jednog drugog igraca, a ne uopce Simic… Vlatka je dovela polomljenog Kacavendu sta nisi spomenuo i Stojkovica. Tako da dolazimo do toga da je simic doveo mykhu i kaneka, mykha po meni igra dosta solidno a kaneko realno nije dobio pravu priliku i njegov pravi potencijal cemo vdijet u 2024. kad prode prilagodbu. Tako da sumnjam da bi covjek koji je govorio isto da cemo dovest 5-7 igraca na kraju doveo 2 i sam sebi skocio u usta. Uz sve prethodno napisano u medijima oko novih borbi u klubu rekao bi da ga se sigurno sikanira i pitanje je onda samo kolko je jos igraca tako odbijeno kao sto je bio Frey samo mi ne znamo za njih. Da takvi nisu bili mozda i Pasalic, Fruk i Ivanovic koji su bili nudeni dinamu?
  • Fanboy
    3k
    Meni samo kod Šimića nije bilo jasno famozno rezanje troškova u transfer ljetu kad znaš da dobivaš novac od Gvardiola, da imaš šanse ući u LP i da prodaješ barem jednog od kapitalaca čime si već na 50+ milja...

Zašto je takva katastrofa dati par milja za nekog igrača ? Ok, postoje oni koji ne žele doći, ali daj napravi viziju što i kako. Hrpa njih želi doći igrati LP, Dinamo klub koji je izbacio Modrića, Kovu, Olma, Gvardiola...Rušio Tottenham i igra europska natjecanja samo tako. To je klub sa reputacijom i dovođenjem poluigrača ti sam ga ponižavaš.

Puno stvari ne valja u klubu od skautinga, dovođenja igrača i transfer politike do prelaska juniora u seniorski nogomet o čemu se vodi malo brige. Uopće ne sumnjam da je Šimić velik Dinamovac i da voli klub te da je pošten, ali za ovaj biznis osobito kod nas moraš imati nos, a okružen je sa hijenama tako da moraš imati i velik gard i znati se obračunati sa takvima. Bumo vidjeli, sve je to još u začecima...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.