• Mihaljević
    14.2k
    Samo nek oni dovedu , a što se mene tiče mogu ih dovest i 4.9 0:00
  • ZGBhoy
    1.8k
    Uvijek to kurenje pa neće reci

Reci da je Mišić zatražio odlazak ili šuti!
  • Mlađi referent
    14.9k
    Nije kasno, sezona je tek počela, ali pojačanja treba dovesti.
  • i more je plavo
    1.3k

A ak je Marin :scream:

Mislim glup upis, je osim Mišića i Baturine nema srožernih, Rile je nedavno produžil, Bulat nije stožerni....tak da....sve je rekao a nista nije rekao.
  • DinoLeonix
    2k

Tako je. Nemali broj klubova je prolazio ovo sto prolazimo sada mi. Sad je bitno ova 4 dana se skupiti, dobiti Osijek da se ode s -8 i tekmom manje pa da se momčad skupi u tih 10 dana pauze i krene u nove pobijede
  • Rex Ramae
    4.3k
    Šimić eventualno može biti skaut za kafiće i biranje koju kavu staviti koji dan na akciju uz besplatnu cedevitu.Silvek1986

I onda dođe gazda koji se pita za sve i odbije Šimićev prijedlog da se kupi bolja kava jer treba uštedjeti. Zatim promet bude loš jer ljudi neće da piju lošu kavu i gosti koji su navikli na dobru kavu ranije sad više ne dolaze i krive Šimića jer ne nabavlja dobru kavu a ne znaju pozadinu cijele priče. :)

Sad to prebaciš na naš klub, zaključiš neke stvari i prestaneš laprdati.
  • Dinaminjo
    1.8k
    Mir sa prvenstvom..

Ovaj "razbijeni" Dinamo je razbio nabrijanu Rijeku, u prvenstvu cemo imat 90% bodova od tekmi koje nisu derbi.
  • Mlađi referent
    14.9k
    Nemali broj klubovadinon7

Ispravio bih te jedino ovdje, svi* klubovi su prošli ovo kaj mi sad prolazimo.
    Pad se dogodi, bajka ne traje vječno, treba gradit dalje. Prvi korak je Osijek kak kažeš.
  • Ivanmtk
    1.7k
    Mišić je produžio kad i Rile
  • Imamo Dinamo
    4.2k

Znam i ja ime samo, eto, ni ja neću otkrit.
    Prava je bomba, ali ime nećete dobit dok Xavier ili Papastrumf ne otkrije pa ću se i ja pravit pametan kao da sam znao.
  • i more je plavo
    1.3k

Ja se zaj...m, iako od kad je Jakir dosao, ovaj je nezamjenjiv.
  • IceMan
    3.8k
    Ja iskreno tak dugo nebum za Simica sve dok ne izade javno i ne veli kaj je na stvari. Za kaj iskreno vjerujem da je i istina, da ga bojkotiraju.

Do onda je neznalica i sve ono kaj je kolega gore napisao.
  • Crni86
    18.1k
    Mislim da je Mierez nakon veceras povukao odluku da zeli u dinamo.

Na zalost obistnilo se sta i slijepci vide, puno prodaje pre malo dovedenih kvalitetnih igraca, sumnjam da ce se i dovest sad nesto u ova 3 dana, daj boze da sam u krivu. Svakako atmosfera u klubu ocito nije najbolja i dvorske igre utjecu i na svlacionu te se vrijedi zapitati jel su mozda neki igraci dijelom otisli i radi toga. Ne bi bilo dobro izgubit Petka, Misica i Rileta to nam je jedini preostali temelj da uspijemo izvuc sezonu sa titulom, nadam se da je to svima u klubu jasno.
  • Dinaminjo
    1.8k

Ikaj ce tim postici..
    Ignorirati ce ga jos i vise, a onda se moze pokupit pa klub zaista pada u ponor..

Tek sad mora stisnut zube, drmnut jednu za zeludac i zapalit za smirenje..
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.