• Bosskovitz
    18.9k
    Naravno, to da su gostovanja zabranjena je logično i očekivano, uostalom bilo je i prije svega s AEK-om. Ali to da UEFA odredi da hrvatski klubovi ne mogu igrati s grčkima, ne znam bi li bio presedan ali bi zasigurno bilo čudno - pogotovo jer smo ove sezone igrali 4 utakmice praktično bez incidenata na utakmicama.

Zato pitam postoji li neki izvor za to, jer jedino do sada kad je UEFA to uvodila je bilo između država koje su u otvorenom sukobu, bilo oruzanom (Ukrajina-Rusija, Azerbajdžan-Armenija), bilo diplomatskom (Španjolska-Gibraltar, Srbija-Kosovo). Ako smo mogli igrati s Partizanom dok su u istočnoj Slavoniji još uvijek bile snage UN-a, ne vidim zašto ne bismo mogli igrati s Grcima.
  • blue heart 72
    2.5k
    Bit će ovo teška i dugačka sezona.....
  • KlasicZg
    568
    Tesko je bit navijac Dinama zadnjih mjesec dana...
  • Rakovica1986
    1k
    Jebali su nam sve po spisku, ali također je jasno vidljivo da nas UEFA želi što je niže moguće...
  • Ludovic IX
    9.7k
    Ja ću reći jednu pozitivnu...po prvi puta ćemo igrati konferencijsku ligu. Ajd da i to čudo vidimo
  • Praskaton
    4.4k
    Bilo bi mi lako da te ne volim....

Mozda smo se svi razmazili sa rezultatima zadnjih sezona al aek pa sad sparta..bas boli gledat
  • Armagedon13
    959
    Vraćamo se na "škola za budućnost",je.. ga s čim imaš tim klimaš.A mi nemamo baš nešto taman Intet-toto
  • Cosey
    584
    Ne znam uopće kaj bih rekao.
    Za početak bih trebao imati minimum informacija, kao i drugi, ali je činjenica da je ovo posljedica svega kaj se događa u klubu. To traje i dulje od dolaska Šimića i Biščana čime ih ne opravdavam da se razumijemo.
    Nije stvar u rasprodaji igrača jer ovo nije stvar prodaje igrača. Znalo se da ćemo nakon onakvih pet godina malo pasti. Stvar je u dovođenju igrača, u sportskoj politici.
  • Eduardo
    26k
    Imamo momčad koja u kontinuitetu ne može igrati europski nogomet na visokoj razini i momčad nakrcanu igračima koji svojom kvalitetom ne mogu pratiti zahtjeve Dinama. Konferencijska liga je sasvim realan domet ove momčadi, ovog rostera... a, i to je diskutabilno. To ćemo tek vidjeti...

Ono što su neki igrači večeras prezentirali je teška sramota. Imaš jednu pravu klasu u momčadi, jednu nadolazeću klasu, tri ili četiri igrača koja bi imala mjesta prvih XI i u jačoj igračkoj konkurenciji, a ostalo je vrlo, vrlo upitno. Fali nam motorike, energije, brzine, žestine, agresije, a više od svega u momčadi nam fali još koji frajer s MUDIMA. Još ima vremena za reakciju i nadogradnju, ali trenutno stanje i put kojim ova momčad grabi je luzerski. To je činjenica i porazi od Hajduka, AEK-a i sada Sparte to jasno pokazuju.
  • Praskaton
    4.4k
    Ne znam al da imamo Ademija i Livija ja bi bio potpuno miran.I to ponajmanje zbog njihovih igrackih kvaliteta
  • Bosskovitz
    18.9k
    Eintracht igra 0:0 s Levskim, skoro 70. minuta, prva je utakmica završila 1:1. Ako Eintracht pobijedi onda smo drugi, ali ako izgubi mislim da smo onda najjači klub po koeficijentu u KL. Progutajmo to.

Znam da trenutno ne izgledamo tako, ali ako se ustabilimo i dođemo k sebi - možemo daleko ovdje.
  • Georg Koch
    6.5k
    Sa ovim kadrom tovarija je prva, pusimo 100%
    U najvazninoj sezoni ikad.
    Debili kapa do poda
  • bskvorc7
    21
    Finale KL se igra na aekovom stadionu
bold
italic
underline
strike