• emilperska
    11.5k
    Biscan/predobra transfer politika svih supaka u upravi skupa + nedostatak srece su nas doveli do tog da nam je pobjeda na Pampers areni majka svih majki. Zadnji put smo Osijek tamo dobili 2021. u ljeto. Prije tog nismo ni pod Bjelicom u veljaci 2020. Znaci vjv negdje 2019.
  • LeonianWrynn
    162
    Zadnji put smo Osijek tamo dobili 2021. u ljeto.emilperska

Prije toga 2018...
  • Mr Anderson
    13.7k
    Ak se dobro sjećam dobili smo Osijeka tamo i s Mariom Cvitanovićem na klupi i ne baš nekom kvalitetnom ekipom. Ak je mogao trrnerski antitalent Cvitanović uzeti tam bodove onda može i Sergej.
  • boem
    309
    Varaždin zamijenio dva igrača u završnici i odmah nakon toga primio gol... Hm...
  • Maksim Maksimirski
    7.1k
    Doveli smo se u situaciju da će biti odlično ako u 9. kolu na Poljud odemo samo sa -5.
  • LeonianWrynn
    162
    Ovo će bit krvava sezona do samog kraja, a Europu ćemo vjerojatno do proljeća igrat
  • Captain America
    20.4k
    Profa je uvjeren u naslov. Jasno je naglasio što mu treba, na upravi je da mu to i omogući. Ovisimo sami o sebi, trebamo sami sebe gledati i bit će sve dobro. Vjerujem da će se publika mobilizirati kao i prošle godine i nosit igrače do najslađeg naslova.

Još će nam ispasti idealno odgode protiv Varaždina i Lokomotive s obzirom na to u kakvom stanju bi igrali te utakmice.
  • Zagreb1992
    2.6k

Zadržavanje malo igre sa zamjenom i da uzmu bod.
  • marcio amoroso
    45.3k
    Imaš stari auto koji te zajebava stalno, a ti radiš kao manijak za novu limuzinu. Boriš se kao tigar, odričeš se dosta toga. Nakon godina i godina odricanja i rada napokon si priuštiš novi auto i sav si sretan i pun pozitive i optimizma. Nakon mjesec dana novom automobilu krepa motor.

E tako ja vidim nas i ove debile u upravi.
  • boem
    309
    Jasno. Hoću reći da se Bišćanu spočitavalo da to nije napravio
  • Bruh
    1.1k
    Ak ne pobijedimo ovakav osijek stvarno nemam komentara... sad sam na lokomotivi koja je fulala tipa 4 zicera.
  • Neki tip
    21.3k
    Varaždin zamijenio dva igrača u završnici i odmah nakon toga primio gol... Hm...boem

Zato smo se mi i čuvali izmjena u Ateni npr.
  • IceMan
    3.4k
    Znaci posljednjih 8 tekmi Varazdin - Hajduk - 8 pobjeda tovara…

Fina Daliceva flijalica…
  • Neki tip
    21.3k
    Valja mi odmorit. Što bi rekla Jelena Veljača, ovo postaje "toksično". Zašto spominjem Veljaču? A eto, čak i ona piše manje pizdarije i manje cvili od dijela dinamovaca.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet