• Orc123
    12.6k

Inace dodaj tu i Belju koji ulazi d klupe Agsburga i Frigana koji u 4 tekme ni jedan gol ni asist, sa nikakvim ocjenama, a klub mu predzadnji!
  • Jurki
    18.5k
    potpisal bi da ga dovedemo za 4 milje, nek isporuci 20 golova i moze odmah za godinu dana ici za 5 milja.
  • Mr Anderson
    12.9k
    Pišu se gluposti samo da se nešto napiše. Po čemu je uprava kriva za neulazak u LP i zaostatak u prvenstvu? Do AEK-a nitko nije bio prodan. Kompletna ekipa je bila tu plus dva-tri pojačanja.
    Ko nam je kriv što smo izgubili od tovara onako i što nismo Gorici gol zabili. I k tome ispali od Grka koji nisu jači od nas na onakav smiješan način. Malo uključit mozak prije nego se napiše.
  • Teofil Kateran
    2.9k
    Slažem se s tobom, ja se nadam da će Rukavina dobit priliku jer mi se čini kao velik potencijal, a nadam se da će Jakirović to i prepoznati.
  • Papastrumf
    17.7k

Mogu ti sa 100%-tnom sigurnoscu reci da to nije istina. To ne znaci da nece, ali do sada sigurno nije nista potpisano.
  • Miro Vugrinec
    9.2k
    nebih se slozio ima intersentnih igraca nasih po posudbama. Jedan koji mi se najvise istico prosle sezone brat Josipa Brekala bivseg igraca Dinama i naseg reprezentativca. Filip Brekalo prosle sezone cijelu polusezonu je odigro u slovenskoj prvoj ligi. Ko je gledo utakmice s razlogom je mogo zakljucit da ce ove sezone bit u prvoj ekipi jer smo deficitarni na toj poziciji. Jos jedan od igraca koji nije dobio sansu a Dinamovo dojete vec 13-14 godina u Dinamu. Zasto uprava ne daje takvima sansu i treneri ne znam. A dovode se za par miliona igraci iz drugih liga i poluozljedeni igraca…
  • Orc123
    12.6k

Da kriva je! Ako imas ocekivane prihode od 60 do 80 m eura a sa LP i mozda 100 m eura onda se na pocetku prijelaznog roka ne ciganis za svaki euro, ne otpises sve sto mozda i ne treba, ulozis u par kapitalaca koji ce ti zamjeniti one koji ce 99 posto otici, odmah ces imati uigrane zamjene, treneru ces dati sirinu da ima 16-17 igraca podjednake kvalitete i definirivno ces da time apsolutno dati puno vecu sansu da udjes u LP!
  • Jurki
    18.5k
    uprava je kriva kaj nije dopeljala stopera koji moze odmah upast u prvih 11, uprava je kriva kaj nije dopeljala jos jednu šesticu da odtereti Misica, uprava je kriva kaj nismo dopeljali pravo desno krilo.
    E vis da nam nije stopera igral Rile, da je Misko bio svjeziji, da imamo posteno desno krilo.. dam staviti jaja na panj da bi prosli Aeka i razbili Belgijance.
  • Orc123
    12.6k

Ja sam prvi u njemu vidio potencijal i pisao sam o njemu ali on se u Sloveniji prosle godine nikako nije razvijao...u klubu s dna slovenske prve lige nije bio ni 100% standardan a obrambeno je bio jako los ...i ja sam ga gledao par utakmica...to nije trenutno razina dinama...najvise sto moze dobiti je jos jedna posudba pa da se peoba pokazati!
  • Dinaminjo
    1.5k

I prije toga se nije nametnuo u Varazdinu i nis posebno u slov Goricu, ali da to je profil igraca za Dinamo..
  • Mr Anderson
    12.9k

Aj ne laprdaj bezveze, pun mi te kurac više i tvojih transfera. Gdje bi se ti kapitalci kao zamjene uigrali ako nikog nisi prodao? Uostalom, kapitalac će odmah upasti u ekipu, ne treba mu puno prilagodbe.
  • NB86
    16.9k
    Mali brekalo je veliko razocaranje, on meni nije igrac za lokomotive kamoli dinama
  • Miro Vugrinec
    9.2k
    U Sloveniji je odigro 90% utakmica vise nego standardan. Tipa jedan Stefulj u sloveniji nije igro a puno veci rekting ima
  • Orc123
    12.6k

Daj se upristoji! Ako ne znas argumenturano pisati onda rađe šuti!
  • Mr Anderson
    12.9k

Imao je bivši trener dosta igrača da neke odmori i da mu Rile ne igra stopera. Bezvezna priča.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.