• marcio amoroso
    53.2k

Evo još jednog insajdera :grin:
  • Facke
    8.7k

Al ta informacija je sto posto sigurna.
  • Infinity
    21.3k
    Kao i sve do sad.
  • Mihaljević
    15.1k
    Ma bolje bi dao Katiniću šansu do zime je na posudbi , a samo sam pohvale čuo na njegov račun , trebaju nam novi igrači , nova era... Pa nećemo uvijek kad krene lošije u ligi vraćat Ademija, Theophila i oni već imaju 33... Trebaju nam nositelji igre koje smo izgubili ove godine (Njih pet Orša , Ademi, Šutalo, Livi , Ivanušec)... Trebaju nam igrači 24-28g da krene nova era baš kako je krenila ova Bjeličina 2018.
  • NB86
    17.6k
    Daj ti nama reci kakvu je ktc placu trazio da ostane
  • mali M
    10.4k
    Ovaj bi vraćao Gojaka, ovaj Gavranovića, ovaj Ademija, ovaj KTCa.. samo čitam i mozak mi lagano odumire...
  • i more je plavo
    1.3k
    placuNino Bule

Aaaa cuj, skup je zivot u Zagrebu, pa ne misli on iznajmit stan od 49 m2 u limenci u Zapruđu......
    Da je odma rekel da bi ostal iz "ljubavi" produzili bu mu ugovor batbjos 1.g
  • i more je plavo
    1.3k
    a Krstanović.....jel slobodan :joke:
  • Patak
    3.5k
    Sad su stari igrači sa 33, a Real osvaja LP sa igračima 35+
  • Fanboy
    3.1k
    Svi svjetski klubovi imaju igrače od 33+ godine kao nositelje i top igrače jedino su Dinamovim navijačima stari i za klupu. Pa nisu vam ovo 90-te da je gotova karijera.

Ako Modrić, Kroos, Silva, Giroud, Džeko ulaze u svojim 33 do 40 godine u čemu je problem imati KTC na klupi da uskoči kad treba. Recite mi tko od ostalih klubova u ligi ima boljeg stopera od njega, a on bi ulazio kada bi bilo potrebno. Ako financijski nije zahtjevan on je top igrač, mentor mladima, a kad sezona udari na umor igrača nemaš boljeg stopera na našem tržištu da uskoči.
    Kad se nešto krenulo raditi po Europi radilo se jer su se napokon doveli iskusni igrači, a ne klinci.
    Svaki mladi igrač kad taman postane kvalitetan ode van, ako hoćete bolji klub onda gledate kvalitetu, a ne kao da je Dinamo kasica i da se broji lova od transfera.
  • Common Sense
    1.5k
    Gavro i KTC su meni dragi, ali mogli bi igrat samo za veterane. Ova generacija dosegla je svoj zenit i sasvim je normalno da je kod onih koji su dugo tu došlo do svojevrsnog zasićenja. Slične oscilacije imale su i imaju top momčadi poput Uniteda, Arsenala, Milana koji su godinama drmali Europom sve dok igrači nisu ostarjeli.
  • Hrc-Vg
    1.4k
    Ja imam 41, i sad mogu napraviti 17 sporih zgibova u setu, a sa 30 nisam mogao 8. Drukčiji program, bolja prehrana, više iskustva u svemu…CR7 s 35 je bolji od Ivanušeca s 25, a i LM s 35 je bio bolji od Krovinovića s 27. To su gluposti. Samo moramo znati kaj nam je kratkoročna, a kaj dugotrajna strategija…
  • Mihaljević
    15.1k
    Kačavenda će bit predstavljen sa crnim dresom, kolko čujem.
  • mali M
    10.4k
    Vi zbilja KTC-a i Gavranovića uspoređujete s Modrićem, Krossom i Ronaldom?!?!?
  • Patak
    3.5k
    KTC nam je jedan od boljih stranaca koji je došao kod nas, možda smo uboli svakog desetog takve kvalitete ali nam je star jer ima 33 čak i za rotaciju? Sigurno može odigrati kvalitetno još dvije godine. Ako dođe netko kvalitetniji od mlađih ok, tak je i Lauritsen sjeo na klupu kad je Šutalo ostvario puni potencijal.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.