• K3p
    318

Ne ulaziš, ali ako imaš mozga imaš casha bar za godinu - dvije rata sastrane. Ako nemaš kad malo zaškripi završiš u blokadi.
  • Facke
    6.3k
    KTC bi stel ostati u Zagrebu. Ponudil se sam Dinamu proslji tjeden. Iskrene za rezervu i rotaciju v HNLu bi ga zel.
  • marcio amoroso
    43.5k

Evo još jednog insajdera :grin:
  • Facke
    6.3k

Al ta informacija je sto posto sigurna.
  • Infinity
    19k
    Kao i sve do sad.
  • Mihaljević
    13.3k
    Ma bolje bi dao Katiniću šansu do zime je na posudbi , a samo sam pohvale čuo na njegov račun , trebaju nam novi igrači , nova era... Pa nećemo uvijek kad krene lošije u ligi vraćat Ademija, Theophila i oni već imaju 33... Trebaju nam nositelji igre koje smo izgubili ove godine (Njih pet Orša , Ademi, Šutalo, Livi , Ivanušec)... Trebaju nam igrači 24-28g da krene nova era baš kako je krenila ova Bjeličina 2018.
  • NB86
    16.9k
    Daj ti nama reci kakvu je ktc placu trazio da ostane
  • mali M
    8k
    Ovaj bi vraćao Gojaka, ovaj Gavranovića, ovaj Ademija, ovaj KTCa.. samo čitam i mozak mi lagano odumire...
  • i more je plavo
    1.3k
    placuNino Bule

Aaaa cuj, skup je zivot u Zagrebu, pa ne misli on iznajmit stan od 49 m2 u limenci u Zapruđu......
    Da je odma rekel da bi ostal iz "ljubavi" produzili bu mu ugovor batbjos 1.g
  • i more je plavo
    1.3k
    a Krstanović.....jel slobodan :joke:
  • Patak
    3.5k
    Sad su stari igrači sa 33, a Real osvaja LP sa igračima 35+
  • Fanboy
    3k
    Svi svjetski klubovi imaju igrače od 33+ godine kao nositelje i top igrače jedino su Dinamovim navijačima stari i za klupu. Pa nisu vam ovo 90-te da je gotova karijera.

Ako Modrić, Kroos, Silva, Giroud, Džeko ulaze u svojim 33 do 40 godine u čemu je problem imati KTC na klupi da uskoči kad treba. Recite mi tko od ostalih klubova u ligi ima boljeg stopera od njega, a on bi ulazio kada bi bilo potrebno. Ako financijski nije zahtjevan on je top igrač, mentor mladima, a kad sezona udari na umor igrača nemaš boljeg stopera na našem tržištu da uskoči.
    Kad se nešto krenulo raditi po Europi radilo se jer su se napokon doveli iskusni igrači, a ne klinci.
    Svaki mladi igrač kad taman postane kvalitetan ode van, ako hoćete bolji klub onda gledate kvalitetu, a ne kao da je Dinamo kasica i da se broji lova od transfera.
  • Common Sense
    1.2k
    Gavro i KTC su meni dragi, ali mogli bi igrat samo za veterane. Ova generacija dosegla je svoj zenit i sasvim je normalno da je kod onih koji su dugo tu došlo do svojevrsnog zasićenja. Slične oscilacije imale su i imaju top momčadi poput Uniteda, Arsenala, Milana koji su godinama drmali Europom sve dok igrači nisu ostarjeli.
  • Hrc-Vg
    840
    Ja imam 41, i sad mogu napraviti 17 sporih zgibova u setu, a sa 30 nisam mogao 8. Drukčiji program, bolja prehrana, više iskustva u svemu…CR7 s 35 je bolji od Ivanušeca s 25, a i LM s 35 je bio bolji od Krovinovića s 27. To su gluposti. Samo moramo znati kaj nam je kratkoročna, a kaj dugotrajna strategija…
  • Mihaljević
    13.3k
    Kačavenda će bit predstavljen sa crnim dresom, kolko čujem.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.