• Efes Pilsen
    11.9k
    Peric s 3 iza i sa 2 iza nije isti igrac. Zbog visine i sirokog prostora je puno ranjiviniji s 2.. Rotacija kao i do sada, boljeg, lojalnijeg neces nac.
  • Mr Anderson
    12.9k

Tako je. Kod Bjelice je bio rezerva, koristio ga je kad smo igrali s tri otraga. Nakon što se polomio postao je još sporiji i tromiji. U igri s tri otraga još to bude OK, ali s dva stopera, pogotovo sad kad nema Šutala je to hazard.
  • Orc123
    12.6k
    Peric isto nije meni omiljen stoper ali je konstanta. Đeni je cak ranjiviji sa 3 iza nego sa 2 jer sa tei iza pokriva i stopersku i bekovsku poziciju za koju nema brzine! Zahvalan igrac i kak se kaze vojnik kluba koji ce svoju rolu uvijek odigrati i dati sve od sebe.on nam je najmanji problem!
  • OsamŠest
    5.8k
    Perić je prije ozljede, posebno za vrijeme Bjelice bio reprezentativci kalibar. Zapravo je i bio onaj kratki period.

Sjećam se jedne scene. Ne sjećam se tko je bio protivnik, ali išao je napadač 1 na 1 sa Dinom. Nije ga uspio proći, ali je izborio korner jer je Periću pobjegla već skoro osvojena lopta.

Nakon toga slijedi njegova žustra i ljutita reakcija na samog sebe, u stilu kak mu se to moglo dogodit.

Bio je brutalan i pucao od samopouzdanja. Definitivno ga želim u momčadi, barem svaku drugu utakmicu u prvih 11.
  • Mr Anderson
    12.9k

Dobro, svatko pamti Perića po nečemu. Ja ga pamtim po Atalanti u Milanu, noćna mora i igrali smo s tri iza. Bili smo baš iza našeg gola prvo poluvrijeme, to je bio horor od njegove igre. Koliko kikseva i loših odluka u jednom poluvremenu. Može on nama poslužiti u HNL-u i ko nekakav backup u Europi, ali ne ko prva opcija pogotovo sad kad nema Šutala. Jučer ga je par puta Rile izvukao.
  • Common Sense
    1.2k
    Ničota piše kako je Gazintepspor zainteresiran za Drmića. link
  • Jurki
    18.5k
    da oce to piskaralo bar jedan transfer pogoditi.. kamoli srece.
  • Common Sense
    1.2k
    Nadam se da je interes za Drmića stvaran i da ćemo ga skinuti s plaće. Za 1.2m € plaće mislim da se može dovesti odlično pojačanje, kapitalac kako bi se reklo. Na primjer zvezda je dovela Krassoa bez odštete i za 800k € plaće.
  • Mr Anderson
    12.9k
    Jeli je realno da mu taj neki G-spor da veću plaću nego ima kod nas?
  • Common Sense
    1.2k
    Prema capology.com, najveću plaću u tom klubu ima neki senegalac (1.6m €), iza njega je rumunj s 1m € i neki srbi s 960k i 750k.

Još su jednog napadača srbi besplatno doveli, Olayinku, koji je prethodno bio kapetan Slavie Prag i koji je prošle sezone zabio 37 golova u 47 utakmica. Također mu je plaća 800k €. Takav napadač nama treba.
  • Orc123
    12.6k
    Kaca znaci na polugodisnju posudbu!? Dobar deal....iako bi ja uzeo ga na posudbu na 1 godinu....premalo vremena da se vidi dal ce ga mucit dalje ozljede ili ne....
  • Jurki
    18.5k
    Ma bu on otisel i za istu placu. Jos plus bonus za potpis ugovora.
    Jebe se njemu di bu slusal muziku… dal u Zagrebu ili Turskoj… njemu tak isti kurac.
  • Infinity
    19k
    Ma nema sanse da mu daju koliko kod nas ima. Nema sanse da mu itko da toliko.

Nije mi jasno zasto ga se ne iskoristi maksimalno kad je vec tu, jer ga se rijesiti sigurno necemo. Nije balvan, dobar je napadac i moze nam dati puno. Ne vidim smisao ulaganja u Miereza pored njega, jer to ulaganje nije malo.
  • scooniepenn
    5.1k

Malo si se zeznuo, Olayinka ti je zabio 33 gola ukupno otkad igra za Slaviju, dakle kroz 5 sezona. Prošle godine 11, dakle 1/3 od ukupnog broja. Dakle, nisu to baš neke spektakularne brojke, premda je meni dobar igrač. Neki ovdje potcjenjuju Okerekea, a čovjek je dvije sezone zaredom zabio u Serie A u davljenicima po 7 golova. To za mene ima malo veću težinu.
  • Orc123
    12.6k
    Drmic je igrac za veteranski nogomet, od trke nula, suradnja u pas igri isto slabo, ne radi pritisak, ne moze trcat, ima staklena koljena...hvala mu i sretno! Treba to rijwsit pod hitno. Za novac koji zelimo dat za Miereza mozemo nac boljeg napadaca i mozda i mlađeg ali to ne znaci da nam Mierez ne bi dobro dosao. Igrac koji 90mins trci i ide u svaki duel...zna zabiti...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.