• marcio amoroso
    43.5k

A ako ti misliš da nije ništa sjelo od prošlih prodaja i sezona u ovom periodu onda doista nemamo o čemu raspravljati. I ako misliš da se igrači koje mi dovodimo moraju platiti odmah, a za one koje prodajemo novac dobijamo u sljedećim godinama također nemamo šta raspravljati. Drago mi je da sam brzo shvatio s kime diskutiram.
  • Dinaminjo
    1.5k

Ajde procitaj financijski cijeli pa onda pricaj
  • marcio amoroso
    43.5k

Financijski od ove godine nije izašao. Ja ću pričati kad ja hoću!
  • Dinaminjo
    1.5k

U onom proslom nema tvojim famoznih milijuna od proslih prodaja..
    Samo tolko, a ti pricaj sto zelis
  • Droljo
    18.7k
    Ma uložiti će nešto i dovesti neke dobre igrače. Pa nisu glupi i slijepi
  • Jaro
    10.5k
    Ako misliš da je 60 sjelo odmah isti tren na račun onda nemam kaj dalje raspravljati.gledatelj

Pa ne mora se ni dati tih "20" odjednom. Ili Dinamo placa u kesu jednokratno a prodaje na rate?
  • marcio amoroso
    43.5k

Čekaj. Pa onda sam sebe pobijaš. Prvo veliš da sigurno ne dobijemo 60 milijuna odjednom i da ih nemamo sada odmah, a onda kažeš da u financijskom izvještaju nema prihoda od transfera koji su odrađeni ranije.

Znači odluči se.
    Dobijamo novac od transfera odjednom?
    Dobijamo novac od transfera u ratama?

Kako mi plaćamo igrače?
    Vjerojatno onako kako nama stiže novac.
  • Nevo7
    975
    Ako je vjerovati flightradaru, Livi je upravo sletio u Carigrad
  • Orc123
    12.6k

Ozbiljno? A prodati za 60 moze? Radi takvog opravdavanja zato nam i mogu raditi to sto nam rade! Tj. Ne rade nista...
  • Jaro
    10.5k
    Pa nisu glupi i slijepiDroljo

Pa sad... Tko uopce donosi odluke? I koje su im reference?
    Znamo za Vlatkicu - ona dobro dostavlja u inozemstvo.
    Ona 2 - nitko ne zna nis ni kaj rade ni od kud su ni kako zavrsili tu gdje jesu - realno, neciji trbuhozborci (vjerojatno onog kluba savjetnika Mumije).
    Fino su postavili Simica i dopustili Biscana da sluze kao krpa dok oni odradjuju sto vec odradjuju.
    Jedina poznata kvaliteta svih njih je - kimali su glavom dok je Govno drmalo klubom...
  • flexXy
    3k
    Ne kuzim ovu pljuvacinu sad po Ivanusecu i Liviju jer su eto otisli u Tursku i Nizozemsku. Decki su profesionalci koji zele napredovat u karijeri i odabrali su u ovom trenutku bolji sportski projekt od Dinama di im je to moguce. Mi kao klub i navijaci i dalje zivimo u onoj utakmici sa Tottenhamom i mislimo da smo taj kalibar kluba. Treba nam malo realnosti da sagledamo sta smo od tad napravili, a to je jedno veliko NISTA. Sportska politika u zadnje 2 godine je bila nepostojeca, bacalo se pare na igrace koji nisu pojacanja i sportski sektor kluba je egzistirao na dobrim igrama kicme nase najbolje generacije u novije vrijeme. Nisu ni igraci poput Ademija i Livija budale pa da nisu vidili u kojem to smjeru ide i kolko su preplacivali neke igrace koji im ne mogu kopacke nosit. Da se radilo kako spada na ojacavanju momcadi i ulaganju u buducnost u zadnje 2 godine ja sam siguran da nebi tako lako otisli iz kluba kao sto su sad. Godine nerada su dosle na naplatu, na nasu nesrecu nas je i ta karma poklopila sa najtezim zdrijebom koji smo do sad imali u Europi i sve se poklopilo. Na kraju je potrosen i Biscan kojem svaka cast sto je dosao u najteze vrijeme kluba borit se s vjetrenjacama. Velik je posao na upravi, nadam se da postoji neka vizija sto zelimo kroz 1,3 i 5 godina da nam se ne dogadaju vise ovakvi raspadi. Vjerujem da Simic ima ideju sto zeli, nadam se da ce i ostatak uprave to uvazit jer je jedini covjek iz sporta koji se poznaje u materiju u tom sazivu. Ni za ovo ljeto jos nista nije gotovo iako jako kasnimo sa slaganjem sastava, imamo vremena do 8.9 da se kompletiramo i krenemo se vracat u borbu za naslov.
  • Orc123
    12.6k
    Znaci mi novac ne dobijamo odmah ali kao mi moramo platiti u kompletu a ne isto tako u ratama....boze moj dragi...ko da sami sebe sabotiramo!
  • Dinaminjo
    1.5k

Ti ocito ne razlikujes prihode od potrazivanja.
    Fin izvjestaj se sastoji od rdg i bilance.

Kada se igrac proda, to je prihod u rdg i potrazivanje u bilanci (za placanje). Isto tako je i rashod u rdg ako igrac nije potekao iz skole, ali to trenutno nije primarno.

Dakle prodaja iz 2022 je u prihodima iz 2022, ali ne mora biti u bilanci. Da postoje neke velike rate od prije 31.12.22. u bilanci bi bila iskazana potrazivanja.

Njih zaista ima, ali skoro pa su beznacajna sto dakle znacida je vecina rata naplacena i od starih transfera nema znacajnog priljeva novca
  • NitkoBitan
    29.2k
    Znaci mi novac ne dobijamo odmah ali kao mi moramo platiti u kompletu a ne isto tako u ratamaOrc123

Tko je to rekao i gdje to pise? Pa Sikic je sam rekao da se dogovarala dinamika otplate sa Dinamom.
  • marcio amoroso
    43.5k

Ti meni nisi odgovorio na pitanje.
    Jel misliš da Dinamo igrače mora platiti odjednom ili može sa klubovima iz kojih pojačanja dolaze dogovoriti dinamiku isplate?
    Tipa sa Osijekom da im se rate za Miereza uplaćuju 15 dana poslije rata koje mi dobijamo od Feyenoorda za Ivanušeca.

Radio sam i radim sa jako ozbiljnim novcem i vrlo dobro znam kako stvari funkcioniraju. Ne komuniciraš ni sa balavcem, a ni sa nekim tko nije vidio ozbiljni novac.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.