• San Lorenzo
    20k
    Tko hoće ići, nek ide odmah, Petković, Ivanušec...mi moramo napraviti kvalitetan remont ekipe za sljedećih 5,6 godina, novca ima, vremena ima.
  • deda
    38.7k
    Ide i Luka. Reset.
  • marcio amoroso
    43.5k
    Znači cijelo ljeto znamo da odlaze nositelji, a mi ništa ne radimo. Uzima se 40 milijuna u par dana, a šalje se ponuda za Miereza :monkey:
    I onda se kaže da nas ne sabotiraju.
  • Ludovic IX
    9.2k
    Znači da su ambicije jako nisko pale. Koji će motiv petko imat za potpisat novi ugovor.

Naravno, da još uvijek sa par igrača mi možemo bit konkurentni u Europi ali nekako mi je teško povjerovati da se to može ponoviti dva puta u 6 godina.

Zašto mi moramo toliko municiju dati ovim dušmanima koji plaću za mamicima.

Neznam za vas, ali ja smatram da netko iz uprave bi trebao izaći u javnost sa smjerom u kojem oni vide dinamo.
  • Jaro
    10.5k
    Meni samo nije jasno zasto to nije odradjeno davno...
    Ganjao si LP? I to samo ulazak pa da bez cetvorke poskidas sve negativne rekorde ponovo. I to na ustrb cijele sezone.
    Sad nemas LP, nemas ni momcad. Ekipa koja je zavrsila proslu sezonu i maknes joj Sutala, Livakovica i Ivanuseca - nisam ziher da ce bit bolja od Osijeka/Rijeke... Da si zamjene doveo na pocetku - imas vremena ih uigrati, ovako sad panicno dovlacenje "pojacanja" i prinova - uigravanje pod ogromnim pritiskom ce potrajati do prosinca. Zamjenio si i trenera.
    S tim - ovo nije plod ovog prijelaznog roka - nego zadnje 3 sezone - nisi programirao potenvijalne zamjene za glavne igrace za koje svi znamo da ce kad tad otic... Jer Olma je "zamjenio" Majer, Majera Ivanusec.
    Sad moras minenjati 2, 3 ili 4 Olma - a nemas ni jednog Majera spremnog - aj Nevistica valjda - on je pak sezonu odgledao s klupe tak da je i to veliki upitnik...
  • Zagreb1992
    2.5k
    Ako je ovo istina neka odjebu svi od reda tko sjedi tamo ...Dan prije tekme protiv Sparte tebi odlazi i Livaković i Ivanušec..a nije da se za njih tek jučer počelo zanimati nego se to zna odavno već
  • Dinaminjo
    1.5k
    Vise sam lud od svega ali vrti mi se stadion u glavi.

Sto ako Vlada trazi od Dinama jamstva da ce osigurat kaj ja znam 50 milijuna za novi Maksimir..
  • Orc123
    12.6k
    Eto ja to govorim od 6mj...svi smo bili svijesni da oni ce ici a nitko nije maknuo s prstom...ja ne ocekujem nista u naredna 2 tjedna osim mazanja ociju....znaci zaradit cemo 55m eura plus ostali prihodi to ni moglo ic i do 80m eura nek mi netko veli dA nemremo uloziti 20mil eura! Zelimo mlade potentne igrace zasto se onda ne dovede igrac kojeg je i Maric spominjao Agoume iz Intera...cijena ga 5m eura!? Igrac za sadasnjost i Buducnost!
  • San Lorenzo
    20k
    Ide i Luka. Reset.deda

Slobodno, široko mu polje, tri godine ga se trpilo, isporučio je jednu dobru polusezonu i glavom je u transferu od lipnja, osim Astane i Istre, nije odigrao ništa...od Oršića, Ademija, Livača...njega mi je daleko najmanje žao.
  • IstinaZaDinamo
    2.2k

Kako znas da je cijena 5 milijuna? I druga stvar, da se i dovelo neke igrace ranije, problem bi bio zasto se pusta reprezentativce prije kvalifikacija/ulaska u LP.

I ne, Dinamo ne moze uloziti 20 milijuna u igrace, shvatite vec jednom.
  • marcio amoroso
    43.5k
    I ne, Dinamo ne moze uloziti 20 milijuna u igrace, shvatite vec jednom.IstinaZaDinamo

Zbog čega točno ne može uložiti? Zabranjeno statuom, zakonom ili čime pa ne može? Ako ih ima naravno da ih može i smije potrošiti.
  • gledatelj
    986
    sam si si odgovorio, ako ih ima, a nema ih.
  • marcio amoroso
    43.5k
    Ako se uprihodovalo 60, a nema 20 znači da se pokralo. Ja iskreno sumnjam da je to razlog ove sramote od prelaznog roka. Po meni je kombinacija neznanja, zbunjenosti i nepotrebne štedljivosti.
  • gledatelj
    986
    Ako misliš da je 60 sjelo odmah isti tren na račun onda nemam kaj dalje raspravljati.
  • Keyser Soze
    14.9k
    Livaković sutra putuje privatnim avionom za Istanbul.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.