• serbus
    6.2k

Naravno da se ne radi o tebi kad tvoje postove odmah brišu :lol:
  • Neki tip
    21.4k
    Naravno da se ne radi o tebi kad tvoje postove odmah brišu :lol: — serbus

Siguran sam da znaš za onu legendu o Zambatinom novčiću? Onaj njegov navodni "skačite, dobili smo" bez obzira što, legenda kaže, nitko nije na kraju znao kako je novčić stvarno pao..

E pa tako ti je i ovo. Ja počeo skakati, taj sam taj sam, na mene je @mlinchica mislila. Dok se @SAS1987 okrenuo oko sebe, ja već prošao dalje i legenda je stvorena.
  • Georg Koch
    8.3k
    Mi u 11 dana imamo
    Cehe doma
    Rijeku doma
    Cehe u gostima
    Osijek u gostima
    Tu ce se u tih 11 dana vidjeti jel mozemo gurati dalje sa Biscanom ili ne, njegovi dani istine.
    Cehe proc i 6 bodova u HNL-u za mir u kuci i oko nje.
  • mlinchica
    7.4k
    legenda kaže, pao je u blato :lol: nadam se da mi neće 2. povijesni upis obrisati. Uglavnom, kad spominješ novčić, tada je bio Spartak Brno, sada je Sparta Prag pa neka bude 2:0 ovdje, a i tamo, da izbjegnemo novčić. Samo nam treba još neko “prokletstvo” kao nastavak ovog perioda :roll: …
  • hardek
    13.3k
    Realno, u ovom trenutku kad se sagleda cijela situacija, koji biste postotak stavili da osvajamo prvenstvo? Zanemarite prognoze kladionica itd.
  • Captain America
    20.4k
    40% dok ne dođe novi trener ili dok Bišćan ne počne koristit više od 11 igrača.
  • Georg Koch
    8.3k
    u ovom trenutku 35-40%.
    Ali ako ovih dana odradimo 2 3 dobra transfera, ostatak ekipe ostane, pobjedimo(ali bas nadigramo) Spartu i Rijeku, moze se sve okreniti totalno na nas mlin.
    Jer smo igracki po kadru puno bolji od hajducije.
    Tako da bi tada bilo 80%.
    Sve je to ako ako, ali eto, nije nimalo nerealno ;)
  • BornaPŽ1986
    1.3k
    dok Bišćan ne počne koristit više od 11 igrača. — Captain America

Mene zanima zasto Perkovica ne koristi u hnl, ne mozes reci da nije za taj nivo igre a i ozbiljni novci su se dali za njega da samo sjedi ili ode na glupu posudbu. Uostalom moramo razviti nekog igraca, on je mladi reprezentativac i moze biti taj za koju sezonu.
  • Endeavour
    723
    90-95% i to sa 6+ bodova
  • Captain America
    20.4k
    Mene zanima zasto Perkovica ne koristi u hnl, ne mozes reci da nije za taj nivo igre a i ozbiljni novci su se dali za njega da samo sjedi ili ode na glupu posudbu. Uostalom moramo razviti nekog igraca, on je mladi reprezentativac i moze biti taj za koju sezonu. — BornaPŽ1986

Da je tu samo Perković problem, ali ajde, dotaknut ću ga se. Dobar dio nas ga je ovdje zazivao zimus zbog polivalentnosti zbog koje može pokrit i stopersku poziciju i lijevog beka. Na njegov talent ne treba trošiti riječi. Mladi reprezentativac, a igra HNL već par sezona i to dobro, po naprednim statistikama je prošlosezonski jesenski dio sezone bio možda i najbolji stoper HNLa kad gledaš sve ekipe osim nas.

Meni je veća enigma držanje Dine Perića u frižideru. Dine Perića za kojeg znam da je vrhunska osoba. O nogometnim kvalitetama znaš sve kad vidiš da nije igrao jedino pod Jovičevićem i to zbog ozljede. Stup obrane zadnjih par godina, konačno je zdrav i za nagradu dobije personaliziranu sjedalicu na klupi. U isto vrijeme ne sumnjam da bi nam Rudeš složio 4, 5 mrtvaca iz centaršuteva.
  • Dinamouberalles
    317
    Ma prvenstvo osvajamo 100%
    Nadam se da je ovo protiv AEK-a bila zadnja tekma Ristovskog na stoperu Dino i Boško su stoperski par koji bez problema može osvojit HNL
  • Dinamouberalles
    317
    Mada je žalosno to sto nakon KTC , Jope,Rasa čak i Dilavera ostaješ samo na dva provjerena Boška i Perića
  • Teofil Kateran
    4.1k
    Isto tako je fascinantno da Drmić ne može igrati HNL očito... Niti konačno da npr. Rukavina ili Lukanić dobije priliku protiv nekog iz donjeg dijela tablice...
  • diebalo77
    268
    Ja se najviše bojim odlaska Livija i petka jer zamijene nemamo bez dobrog golmana smo nula
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet