• Papastrumf
    17.7k
    Dobro je, sreca pa smo doveli zamjenu za Šutala na vrijeme.
  • Nogo
    8.4k
    Ja se samo nadam da imamo postotak bar 10-15% od sljedećeg transfera da i tu nešto kapne.
    Joža, hvala na svemu i sretno u novom klubu!
  • Nevo7
    975
    Hvala Šutalu na svemu. Jednom sam frendovima rekao da je bolji i zreliji od Gvardiola, al onda sam skužio da je i stariji :lol: Veselim se vidjeti njegov napredak kroz bolju ligu i bolje trenere.

Po Šimićevom intervjuu u Sportskim, ovo nam je prvi odlazak ove sezone... Točnije "prva prodaja"...
  • Jurki
    18.5k
    Josipe hvala ti za sve fantasticne utakmice..bil te je gušt i privilegija gledati u Dinamovom dresu.
    Ajax je kurac od kluba i nadam se da se tam nebus dugo zadrzal.
    Tvoj nogomet je za samu kremu Europskog nogometa.
    Edit: nadam se da nebu uprava gledala da se od tog transfera nist ne ulozi u momcad.
  • Olmic
    5.1k
    Ovaj tjedan najmanje 4 igraca moraju doci…
  • Mihaljević
    13.3k
    Ako dođe Stojković samo a ne još četvorica, možemo se lupat nogom u guzicu.
  • Zagreb1992
    2.5k

O Šutalu se već raspravlja za odlazak cijelo ljeto i umjesto da se to vrijeme radilo na traženju zamjene za njega došli smo u situaciju da par dana prije utakmice em prodaš najboljeg stopera i nemaš nikakvu zamjenu...Umjesto da radi na tome mi ćemo Spartu dočekati u nikad lošijoj atmosferi u zadnjih 5-6 godina
  • xavier
    12.1k
    Ovaj tjedan najmanje 4 igraca moraju doci…Olmic

Ako dođe Stojković samo a ne još četvorica, možemo se lupat nogom u guzicu.PlavaSlavonija86d

Ali ako imamo tako loš roster, zašto smo onda "morali" proći prvaka Grčke? Samo razmišljam na glas :chin:
  • Nogo
    8.4k

Dobro ako dođu Stojković i Kačavenda samo.
    Stoper pod mus, napadač i vezni zamjena za Mišića.
  • Neki tip
    21.3k
    Ček, oba mi komentara obrisana? :rofl:

Jebate, nisam bio upoznat sa svetošću ove teme.

Ne znam što je zabranjeno i neprimjereno bilo u mojim komentarima, mislim da je prilično bezvezno dati si truda brisati 2 blaga sarkazma, ni prema kome usmjerena i uvredljiva.

I to na temi punoj upisa koji ni u čemu ne moraju biti utemeljeni.

Iznio sam svoje mišljenje, na stilski prihvatljiv način. Uostalom, ni ne mora svatko vidjeti sarkazam, to je i do oka čitatelja i tko me koliko poznaje. Sadržajno je bilo izravno vezano za temu i iskreno, meni je ovo bilo dokazivanje moći, a ne usmjeravanje rasprave.
  • Patak
    3.5k
    Njihova momčad vrijedi 3x manje od Dinama...moralo se to proći
  • Neki tip
    21.3k
    Njihova momčad vrijedi 3x manje od Dinama...moralo se to proćiPatak

Evo, na primjer, jednog konstruktivnog komentara.

Moji su, izgleda, bili neprimjereni.
  • xavier
    12.1k
    Njihova momčad vrijedi 3x manje od Dinama...moralo se to proćiPatak

I evo nas opet na TM...znači li to da smo mi jači? Naravno da ne. Nađi moj post gdje to objašnjavam...
  • IstinaZaDinamo
    2.2k

Vrijednost nije isto sto i kvaliteta :wink:

Dolazak jos jednog stopera sada je potreba, ja tipujem na Uremovica. Netko je tu imao informacije u njemu iz prve ruke pa ako moze dati neki update.

Naravno, u slucaju jos da ode i Ivanusec, Stojkovic mora biti tu isti dan.
  • dZg1986
    524
    Vrijede 60 milijuna sto nije mala brojka i ne cini ih nekakvim autsajderima i amaterima kao ekipe sa Islanda itd. Ako malo bolje pogledas, Dinamovu vrijednost su dignuli uglavnom 3 igraca- Sutalo, Livakovic i Ivanusec. Ostalo je tu negdje, s tim da oni imaju iskusnije strance
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.