• NB86
    16.3k

Opet ovisi o zamjeni, jedan zoran mamic je u stozeru imao krznara koji je kapacitet za preuzet klub na mjesec,dva tri dok se nađe novi trener, cacic i biscan nemaju takvog u stozeru niti imamo takvog u klubu, smjena radi smjene jer se nekom digo kurac prije nego se odluci sta dalje je najgluplja stvar, klubom se upravlja strateski a ne impulzivno, logicno da je biscanu 99% istekao rok trajanja na klupi ali treba vidjet opcije na trzistu
  • NB86
    16.3k

Lave cetiri mjeseca je SD, ne leti se nakon 4 mjeseca na takvoj funkciji ne zelim uopce o tome raspravljat
  • Olmic
    4.2k
    eto da zakljucimo, nadam se da imamo ljude u klubu koji znaju sta rade
  • Olmic
    4.2k
    Jedna zanimljivost. Apsolutno nijedan portal nije postavio pitanje Igor Biscan treba dobit otkaz? I 24h i SN i Germanijak svi pisu Biscan treba ovo ono…
  • Beowulf112
    372
    Biscan vanka...znam da smo cacicu svasta zamjerali ali cacic je za biscana mourinho
  • Blue Austrian
    337
    Toliko sokantnih poraza u tako kratkom vremenu, svi na isti nacin, ne moze biti slucajnost.
    Trener je kriv
  • Ali
    2.6k

Danas je bolje imati PR i novinare iza sebe nego svom znanje.
    Da se SD ne zove Dario , a trener Igor, nego Neno, Damir, kako god, nebi dočekao slijetanje u zg u funkciji trenera.
    Ovako SD ako ne uruči otkaz frendu treneru si sam kopa rupu nakon 4 mjeseca...
    Tak je to u svim tvrtkama, dovedeš podredjenog koji ima izvrsnu funkciju i taj na 4 od 5 projekata pogriješi, ako ga ne makneš, na slijedećem projektu padati obojica...
  • austrijanac
    6k
    Ma kakav otkaz, nismo isti.

Ne mjenjamo trenere svakih 7 mjeseci i SDe svakih 9.

Nismo isti.

I Šimić sigurno neće letit, može jedino sam otić, a i to je teško.
  • Georg Koch
    5.6k
    Najgore oe svega za dalje moze biti(cega se i bojim) da ce uprava stati iza njega jer "on se uklapa u dugorocnu strategiju kluba" bla bla bla.
    A on bezlican kakav i je da ne ponudi ostavku.
    Tek bi nas do sjebalo do temelja...
  • Kepec
    7.2k

Bili bumo itekako isti ak Bišćan ostane trener. S njim na klupi nas ne vidim ni na prvom mjestu u HNL-u ni u playoffu konferencijske. Tri utakmice je imao koje je dobivao, uspio je sve tri zeznut. Čačića, Krznara i ostale bi se valjda protestima išlo micat s klupe da ovak nekaj naprave. Treba ponekad bit realan i reć Igore zbogom!
  • Mihaljević
    12.2k
    Ma nije meni problem ni igra , ni igrači... Problem njegov najveći je kukavički stav! Kukavički! Udari od stol , digni te igrače , pokaži muda! Ovdje da je Sopić ili Zekić pa Europu bi pokorili jer su mudonje nedaju na svoje ... A Igor govori da je neki smrdljivi AEK favorit u na Maksimiru... Pa mi smo Dinamo! Najveći klub ovog dijela Europe! Ko su oni?
  • Olmic
    4.2k
    evo stjepan mati sa indexa prvi potegnuo pitanke
  • dZg1986
    524
    Ajde da mu se dogodila jedna ili eventualne dvije glupo izgubljene utakmice, ali ovo je već više izgubljenih već dobivenih utakmica, na istu foru. Pa čak i da to sve zaboravimo, u najvažnijoj utakmici u Europi ti uvodiš Marina, ne pratiš tok utakmice, nisi uz crtu žestok... Pa nemamo mi više što pričati, on je završena priča. I da, ne znam koji Dinamo si ti dosad pratio, ali Dinamo jako često mijenja trenere već 20 godina
  • serbus
    4.8k
    Igore pojedi govno i uzmi naslov...
  • The Undertaker
    7.4k
    Ne vidim kako trener nakon ovoga može imati autoritet u svlačionici. Ovo je ili diletantizam ili bušenje uprave a ne znam što bi bilo gore. Igora je prebacilo jer je zagrizao više nego može progutati i ova se situacija mora riješiti što prije. Valjda je i njemu jasno da to nije za njega.
    Svim igračima treba skinuti kapu jer su danas odigrali herojski. Vjerujem da su svi dali 100% svojih trenutnih mogućnosti. Nisam gledao Spartu ali ne vjerujem da se za 4 dana možemo oporaviti i fizički i psihički od ovoga.
1272829303139
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.