• Orc123
    12.6k
    20.8. Mi veznog nismo doveli, mi napadaca nismo doveli, jedino sto smo napravili kak treba je Mika koji je i danas bio dobar u geizao je a i on je dosao mjesec dana pre kasno! I sad na sve ro jos ode vjerojatno Livi i Sutalo, a tko zna sta ce biti sa Ivanusecom i Petkovicem! A jedino sto se spominje su prinove i djeca s potebcijalom a ne sigurno igraci koji donose trenurnu kvalitetu. I opet dogodinse to da radi stednje i ciganjenja za svaki euro popusimo 12m eura europskog novca kojeg smo mogli uloziti u 3 ebena kapitalca koji nas bi digli visoko visoko! Samo zamislite kakva 3 igraca se moglo dovest za 12mil eura!
  • Joey Barton
    255
    imam neki fucking osjećaj kako će se sva četvorica reprezentativaca pokupiti ako Biscan ne dadne otkaz jer je ovo isključivo njegov poraz, a oni su veceras brutalno odigrali osim Ivanuseca koji valjda želi sam otići.
  • IstinaZaDinamo
    2.2k

Kakva su se kapitalca mogla dovesti, prosvijetli nas? Kad smo to doveli kapitalca (osim B. Sutala) za neki veci iznos?
  • IstokKa96
    862
    @San Lorenzo mozda ni 'najvece pojacanje' ne bi proslo lijecnicki da je uvjet
  • San Lorenzo
    20k

Vjeruj mi da sam više puta pomislio da bi i trener trebao proći liječnički, da mi ovakav lik ujutro dođe na teren, poslao bih ga kući da se naspava i sabere jer je ovakav opasnost za sebe i ljude oko sebe.
  • Orc123
    12.6k

Kad? Sad smo trebali, sad! Pred najbitniju sezonu u povijesti, sad kad znas da cw ti otici velika vecina kostura u ekipi, sad kad ces imati ogorman priljev od transfera, sad kad smo opet imali realnu mogucnost ulaska u LP! Nije bitno jel smo ikad dovodili iako smo dovodili i prije ali neda mi se raspravljat s tobom! Poanta je da smo trebali sad!
  • IstokKa96
    862
    @San Lorenzo za pocetak osnovni psiho test, a za dalje ovisno o rezultatima/potrebama...da ne 'trujemo' temu vise netransfernim razgovorima :wink:
  • IstinaZaDinamo
    2.2k

Mozes samo odgovoriti na ovo: po cemu je ovo najbitnija sezona?
  • Mihaljević
    13.3k
    Pa ako ne znaš odgovorit na to pitanje, trebaš se dobro zapitat... Dat ću ti ja hint ... 40 milijuna izravni plasman u LP... A ovoliko drkamo na 15 milijuna kad izborimo LP...
  • Orc123
    12.6k

Ozbiljno me pitas to? A daj necu se raspravljati...nema smisla!
  • Imamo Dinamo
    4.1k

Pretpostavit cu da si ozbiljan i da nisi ispratio
    Od sljedeće sezone u LP je puno, al baš puno veća lova nego do sad. Govorimo o 40tak mil za ulazak u grupe
  • Rex Ramae
    3.5k
    po cemu je ovo najbitnija sezona?IstinaZaDinamo

Zajebi priče o milijunima od lige prvaka što pišu iznad, najbitnija je jer je ovo prva sezona bez sotone u kojoj je potrebno postaviti zdrave temelje za budućnost kluba a za to su nam potrebni dobri rezultati i dobra posjećenost na tekmama.
  • IstinaZaDinamo
    2.2k
    Najozbiljnije. Iako sam znao odgovor, isto kao i kod @PlavaSlavonija86d :wink:

Nebitno je sve drugo, daj ti lovu. Naravno, lova je bitna, ali nikakve garancije nema da bi igrali LP iduce sezone.

I da ostanemo na temi, nadam se dolasku Uremovica nakon odlaska Sutala, te naravno dvojcu iz lokse.

Napokon netko tko ne stavlja lovu u prvi plan :wink:
  • miro
    7k
    Dečki, jeste vi računovođe ili navijači Dinama? Misim da bi vam više trebalo stat do toga da se tih xy milja troši na potrebe kluba, a ne da se i dalje ne zna di ide lova
  • Maksim Maksimirski
    7.1k
    Kakva su se kapitalca mogla dovesti, prosvijetli nas? Kad smo to doveli kapitalca (osim B. Sutala) za neki veci iznos?IstinaZaDinamo

Soudani je došao kao reprezentativac tada solidnog Alžira i ponajbolji igrač Vitorie Guimares koja je tada bila top 5 portugalske lige i osvojila kup. Junior Fernandes je došao iz Leverkusena i već je tada bio reprezentativac Čilea. Došao je i rezervni golman portugalske reprezentacije Eduardo iz Brage. Onda Machado standardni igrač Olympiacosa i povremeni reprezentativac Portugala. Pa Henriquez tadašnji reprezentativac Čilea. Gavranović reprezentativac Švicarske. Theophile u naponu snage sa 28 godina došao iz tadašnjeg prvoligaša St.Etiennea a igrao je još i u Rennesu i ima preko 200 nastupa u Ligue 1.

Neki su uspjeli u Dinamu neki ne ali svi su imali jak CV prije dolaska u Dinamo. Neki su došli kao slobodni igrači a neke se platilo. Uglavnom ja bih htio da Dinamo dovodi reprezentativce, igrače od kojih se može nešto očekivati. Nije Dinamu vrh dovesti Kaneka iz japanske lige koji nikad nije dobio ni pretpoziv u japansku reprezentaciju ili Bernauera koji u 25 godina života do Dinama nikad nije igrao niti igrao prvoligaški nogomet.

Muka mi je kad vidim da AEK dovede Zubera, Gaćinovića, Sidibea, Mokoudija, Szymanskog, Hajsafija, Poncea, Pinedu, Levija Garciju, sve redom reprezentativce i ozbiljne igrače u najboljim godinama a Dinamo se ponaša kao ubogi siromah. Ok, oni su navodno bogatiji i mogu dovesti 10 takvih kapitalaca ali nevjerojatno mi je da Dinamo ne može dovesti barem 3-4 takva pa da se imamo čemu nadati. Nismo valjda toliko siromašniji od posranog AEK-a. Mi ili dovodimo juniore poput Stojkovića, Kačavende, Sučića ili dovodimo igrače (Kaneko, Bernauer) naspram kojih Menalo i Gojak imaju svemirski brod od CV-a a i više vrijede po Transfermarktu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.